Is dit de iPhone 8? Kijk deze video!

is dit de iPhone 8Is dit de iPhone 8? Ondanks dat het ons nogal wat vroeg leek om nu al een video te hebben die de opvolger van de iPhone 7 laat zien hebben we de video toch maar bekeken.

Of dit nou wel of niet de nieuwe Apple iPhone is, het filmpje ziet er in ieder geval gelikt uit!

Is dit de iPhone 8?

Alhoewel we de nieuwste iPhone pas ergens rond september 2017 verwachten verbaasde het ons nogal dat we nu al een filmpje tegen kwamen over de opvolger van de iPhone 7.

En om eerlijk te zijn, Apple iPhone gekken als we zijn, of dit die nieuwe iphone  nou wel of niet is, e vinden het gewoon leuk om alle geruchten en nieuwtjes in de gaten te houden.

We hebben met veel plezier het onderstaande filmpje bekeken, en we gaan ervan uit dat jij dat dat ook doet als je ook zo’n Apple fan bent als dat wij zijn (en daar gaan we natuurlijk wel van uit als je hier op deze website zit).

Wat weten we al over de iPhone 8?

Of de opvolger van de iPhone 7 nou de iPhone 7S wordt of zoals de verwachting is de iPhone 8, wat weten we al over de nieuwste Apple smartphone die in het najaar van dit jaar verwacht wordt?

Toen de iPhone 7 nog maar net uit was (en eigenlijk daarvoor al) was het al bekend dat deze opvolger van de iPhone 6S nog niet echt de revolutionaire smartphone van Apple zou zijn waar we allemaal op gehoopt hadden.

En inderdaad, de voorkant is een exacte kopie van de 6S, maar ondanks dat is het op vele vlakken echt een upgrade van de 6S geworden.

Het wachten is nu dus op de opvolger waarvan verwacht wordt dat dit wel de revolutionaire smartphone is waar alle Apple fans op hebben gewacht.

  1. Het eerste gerucht was dat er van de 7 serie geen “S” versie zou komen maar dat er direct doorgegaan wordt naar de “8”.
  2. Er wordt verwacht dat de iPhone 8 een total nieuwe behuizing krijgt.
  3. In de lijn der verwachting ligt ook het nieuwe OLED scherm.
  4. Draadloos opladen is ook een hardnekkig gerucht dat de nieuwste iPhone mee zou krijgen.
  5. Het verdwijnen van de “Home” knop onder het scherm behoort ook tot de mogelijkheden.

Waarschijnlijk komt er nog wel meer uit de hoge hoed van de Apple meesterbreinen in Californië maar dit is wat we nu weten (nou ja weten, zolang Apple het nieuws niet naar buiten brengt is het vooral gissen).

Wil je een Goedkope iPhone 7 kopen?

Als je een goedkope iPhone 7 wilt kopen dan is het aan te raden om alle actuele prijzen van alle aanbieders goed met elkaar te vergelijken.

Hierdoor kan je jezelf een hoop geld besparen, geld dat je ergens anders aan uit kunt geven.

Let dus goed op en vergelijk alle prijzen goed met elkaar, hiervoor hebben we een handige vergelijker voor je gemaakt.

Klik hier en bekijk direct alle aanbiedingen in één overzicht >>

Typ onder de toestellen aan de linkerkant “iphone 7”, en krijg alle aanbiedingen van de iPhone 7 bij elkaar te zien.

Wat vond je overigens van de video hierboven? Wat denk jij? Is dit de iPhone 8?

Laat het ons weten in de reacties hieronder!

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *