iPhone 7 release datum of pre order datum weten? Klik hier!

iphone-7-release-datumDe iPhone 7 release datum is bekend gemaakt. Als jij de nieuwe iPhone als eerste in je bezit wilt hebben dan moet je een beetje opschieten als je als één van de eerste mensen in je vriendenkring de blits wilt kunnen maken met de nieuwste iPhone.

Wat is de iPhone 7 release datum voor Nederland?

Apple heeft officieel bekend gemaakt dat de release datum voor Nederland valt in de groep van landen die de nieuwe iPhones als eerste kunnen kopen.

Mocht je dus als eerste de iPhone 7 (Plus) in je bezit willen hebben dan kan je hem in een Nederlandse Apple store afhalen op vrijdag 16 september 2016, dit is namelijk de officiele iPhone 7 release datum voor Nederland!

Hoe kom je in het bezit van de laatste nieuwe Apple smartphones?

Als je de iPhone 7 als één van de eerste wilt hebben dan kan je hem dus afhalen in een Apple store in Nederland.

Maar pas op, de verkoop gaat namelijk niet meer zoals je die waarschijnlijk herkent uit het verleden.

In tegenstelling tot andere jaren, toen je voor de deur kon gaan liggen en met wat geduld vanzelf aan de beurt kwam aan de balie waar je af kon rekenen en je nieuwe mobieltje trots aan iedereen kon laten zien, gaat het nu heel anders.

Het is de bedoeling dat je een pre order plaatst en met je voucher naar de Apple store van jouw keuze gaat waar je jouw nieuwe telefoon dan af kunt halen.

Vanaf wanneer kan je een pre order plaatsten voor de iPhone 7?

Aangezien je 16 september je nieuwe toestel alleen af kunt halen als je een pre-order hebt geplaatst wil je vast wel weten wanneer de pre order datum is.

De datum vanaf wanneer je je nieuwe smartphone kunt bestellen per pre order is vrijdag 9 september 2016.

Vanaf deze dag, een week voordat de eerste toestellen over de toonbank gaan, of aan je deur afgeleverd worden, kan je dus al een voor bestelling plaatsten zodat je zeker weet dat je de 16e je nieuwe toestel in ontvangst kunt nemen.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *