iPhone 7 kopen? Betaal niet teveel!

iphone 7 kopenWil je de iPhone 7 kopen? Vanaf vandaag is dat mogelijk. De officiële offline winkels zoals de Apple winkel in Amsterdam hebben vanmorgen in alle vroegte hun deuren geopend voor de eerste Nederlandse consumenten die het nieuwe Apple vlaggenschip (en de vervanger van de iPhone 6) als eerste willen hebben.

Ondertussen hebben al vele winkels en aanbieders de nieuwe iphone 7 (Plus) te koop. Afhankelijk van welke kleur je wilt hebben is hij op voorraad of heeft een levertijd.

Wil je een iphone 7 kopen? Betaal niet teveel!

Door de vele aanbiedingen waar de providers mee stunten is het belangrijk dat je de actuele prijzen goed vergelijkt. Dit kan je namelijk een hoop geld besparen.

Ontdek in onderstaande prijzen vergelijker waar je op dit moment het goedkoopste uit bent!


 

Wil je de Apple iPhone 7 kopen in Nederland?

De laatste jaren was het de normaalste gang van zaken om, als eerste de nieuwe iPhone te hebben, af te reizen naar Duitsland omdat het toestel daar eerder verkrijgbaar was als hier in ons eigen land.

Een paar weken later kon je dan in een officiële Apple store in alle vroegte de nieuwe iPhone in Nederland kopen maar daar moest je dan wel engelen geduld en een overdreven portie doorzettingsvermogen voor meenemen.

De avond van tevoren al voor de deuren van de Apple store gaan liggen was een verplichting als je vooraan in de lange wachtrijen voor de winkel wilde staan.

Gelukkig gaat dat dit jaar anders!

Anno 2016 hebben ze daar iets op gevonden bij Apple! Je kunt dit jaar gewoon vanuit je luie stoel een plaatsje reserveren.

Als je dit van tevoren al had gedaan had je hem vandaag al in je bezit kunnen hebben!

Tijdens de online reservering kan je er voor kiezen om het toestel zelf af te halen in een Apple store maar je kunt er ook voor kiezen om het toestel gewoon relaxed thuis te laten afleveren door een bezorgdienst, wel zo makkelijk natuurlijk.

Kan ik de iPhone 7 nog steeds bestellen?

Als je de nieuwe iPhone nog niet besteld hebt maar hem alsnog wilt bestellen dan kan je dat nog steeds doen. Zoals je waarschijnlijk wel begrijpt kan je hem vandaag dan niet meer ophalen of thuis ontvangen.

Maar vanaf morgen kan je hem dan al in je bezit hebben.

Reserveer het losse toestel dus vandaag nog (als je hem snel wilt hebben).

Als je slim bent raadplaag je eerst onze vergelijker hierboven, dan weet je zeker dat je de beste deals van dit moment op je scherm hebt staan en je straks niet ergens anders een goedkopere deal tegenkomt als je je nieuwe telefoon al hebt gekocht.

Heb jij de nieuwe iPhone 7 (Plus) al in je bezit?

Laat het ons weten in de reacties hieronder als je de nieuwe iPhone al hebt.

We horen dolgraag van jou wat jouw eerste ervaringen zijn met de nieuwste iPhone!

Ben je bijvoorbeeld tevreden met de camera’s, de schermgrootte en wat vind je van het ontbreken van de koptelefoon aansluiting?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *