iPhone 7 jet white: Wordt dit de volgende kleur?

iphone 7 jet whiteKomt de iPhone 7 jet white op de markt? Het is nu nog niet meer als een gerucht maar het ziet er naar uit dat de nieuwe Apple iPhone in een witte kleur leverbaar gaat worden.

Naast Jet Black schijnt er nu dus ook een Jet White versie gemaakt te worden.

Waar komt het gerucht vandaan?

Natuurlijk hebben we niet zelf ontdekt dat Apple van plan is om een witte versie van de populaire iPhone 7  uit te brengen.

Divers forums hebben het nieuws al opgepakt maar voor zover we het kunnen herleiden is het nieuwtje de wereld in geholpen door een Japanse website over Apple producten.

Hoe ziet de nieuwe iPhone 7 Jet White er precies uit?

We verwachten niet dat de hoog glans witte iPhone 7 af gaat wijken van de reeds leverbare toestellen. Het is aannemelijk dat de nieuwe toestellen alleen in een extra kleur leverbaar gaan worden en dat er verder niets veranderd ten opzichte van de reeds leverbare iPhone 7 toestellen.

De afmetingen, camera en overige specs zullen dus precies hetzelfde blijven.

Mocht het zo zijn dat er toch afwijkende specificaties prijs gegeven worden dan houden we je daar natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte.

Komt de iPhone 7 Plus ook in Jet White beschikbaar?

Het ziet er naar uit dat niet alleen de standaard, als je al van standaard kan spreken bij Apple, iPhone 7 toestellen uitgebreid gaan worden met de glanzend witte kleur, maar dat ook zijn grotere broer de iPhone 7 Plus in de nieuwe trendy witte kleur verkocht gaat worden.

Mocht je een witte iPhone 7 willen hebben dan kan je tegen de tijd dat ze in Nederland verkocht gaan worden beslissen welke uitvoering je wilt hebben.

Kennen we dat niet ergens van?

Natuurlijk is Apple niet de eerste die een witte variant van hun smartphone uitbrengt. Dus, ja, je zal vast wel herkenningspunten zien met anders witte smartphones die nu te koop zijn.

Maar waar we eigenlijk op doelen is dat er een aantal jaar geleden, toen de iPhone 4 op de markt kwam er ook een witte uitvoering beschikbaar was.

De zwarte versie was moeilijker te maken en daardoor waren er lange wachttijden voor de zwarte uitvoeringen.

Waarom komt er een witte iPhone uit?

Aangezien er ook nu weer wachttijden van een paar weken zijn als je een zwarte iPhone 7 Plus wilt hebben zou dit de reden kunnen zijn waarom Apple met een witte versie van hun vlaggenschepen op de proppen komt.

Maar naast het logistieke probleempje is een witte iPhone natuurlijk ook een leuke gadget om te hebben, al was het maar omdat de meeste mensen al een iPhone 7 (Plus) hebben in een al bestaande kleur.

Door een nieuwe jet witte kleur aan het al indrukwekkende kleuren gamma van de beschikbare toestellen toe te voegen is er straks weer iets meer keuze mogelijkheid.

Wil jij een iPhone 7 Jet White hebben?

Het lijkt ons geweldig als er straks echt een witte versie van de 2016 vlaggenschepen van Apple beschikbaar zal zijn.

Wat vind jij van de optie om straks misschien wel een witte versie van deze populaire smartphone te kunnen kopen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *