iPhone 11 – Dit weten we over de opvolger van de iPhone XS

By | 1 september 2019

iPhone 11De iPhone 11 is de opvolger van de populaire iPhone XS. Ben je op zoek naar al het laatste nieuws over dee nieuwe iPhone? Lees dan snel verder en ontdek alles wat je over de nieuw smartphone van Apple moet weten.

We gaan je onder andere vertellen wat we al over de specs weten maar ook wat de verwachte prijzen zijn en wanneer de release van de iPhone 11 is

Ben je hier benieuwd naar dan heb je na het lezen van dit artikel in 1 keer al je vragen over de nieuwste iPhone beantwoord.

Wanneer is de iPhone 11 release datum?

Wat we nu weten over de nieuwe iPhone 11 release datum is dat die voor Nederland, net als voor een hoop andere landen, zal zijn op

Komt er dit jaar ook weer een Apple event?

Apple event 2019

Hier kunnen we kort over zijn, JA!

Ook dit jaar komt er weer een speciaal Apple event waar de laatste nieuwe gadgets, telefoons en andere eventuele nieuwe apparaten van Apple de revue passeren.

Volgens traditie zal Apple zelf niet met al teveel nieuws naar buiten treden voorafgaand aan dit evenement wat ze gaan organiseren.

Voor de laatste definitieve nieuwtjes zal je dus nog even geduld moeten hebben en het moeten doen met de geruchtenstroom, die we nauwlettend in de gaten houden voor je.

Maar dat de nieuwe iPhones en iOs 13 uit de doeken worden gedaan is zo goed als zeker evenals een gedetailleerde uitleg over de nieuwe camera’s op de nieuwe iPhone modellen.

Wanneer is het Apple event 2019 en waar wordt het gehouden?

Apple heeft de uitnodigingen naar de gasten verstuurd, heb je nog geen uitnodiging ontvangen dan zal je er waarschijnlijk niet bij aanwezig zijn.

Maar gelukkig is daar het internet met al zij bijpassende technologie, hierdoor zak je waarschijnlijk live of of achteraf de videobeelden kunnen volgen/zien.

Vorig jaar was er namelijk ook een video registratie van het evenement en dat verwachten we dit jaar eigenlijk ook weer.

We hebben nog geen bevestiging kunnen vinden dat dit ook echt het geval zal zijn, maar zodra we hier wat meer over weten laten we het je zeker zo spoedig mogelijk weten.

Het 2019 Apple event zal op 10 september 2019 gehouden worden in het Steve Jobs Theatre in Cupertino.

De verwachte aanvangstijd van het evenement waar de iPhone 11 onthuld gaat worden is 10:00 uur.

Dit is de lokale tijd in Californië, tel daar dus 9 uur bij op als je de lokale Nederlandse tijd wilt weten, omgerekend zal het evenement beginnen om 19:00 uur lokale tijd in Nederland, hou dat tijdstip dus alvast geblokt in je agenda als je als eerste op de hoogte wilt zijn van alle nieuwtjes omtrend de nieuwe Apple producten voor dit jaar.

Hieronder een korte video van het Steve Jobs Theatre in Cupertino, Californië.

 

Welke iPhone 11 modellen worden er verwacht?

Voor alsnog is er nog niet definitief aan te geven welke toestellen er in september op het Apple event aangekondigd gaan worden, maar naast de iPhone 11 verwachten we ook een iPhone 11 Max en een opvolger van de iPhone XR.

Wat gaat de iPhone 11 kosten?

Ook de definitieve prijzen zijn nog niet bekend maar kijkende naar de adviesprijzen van de bestaande topmodellen van Apple zoals die in september 2018 bekend gemaakt werden zullen de prijzen wel rond hetzelfde niveau liggen.

Alhoewel de hoge toestel prijzen duidelijk laten zien dat er toch minder toestellen verkocht worden dan een paar jaar geleden toen de toestellen nog een stuk goedkoper waren.

Van de andere kant heeft Apple duidelijk last van de aanhoudende prijzen oorlog inclusief de heffingen over en weer tussen China en Amerika.

Kort samengevat…het blijft nog even koffiedik kijken!

Houd voor het gemak maar even de actuele prijzen van de bestaande iPhone toestellen aan als advies verkoop prijs van de iPhone 11 modellen.

Deze prijzen kan je vinder door hier te klikken.

Wanneer kan je voor de nieuwe iPhone een pre-order plaatsen?

Zoals het er nu naar uitziet kan je op 13 september 2019 al een pre-order plaatsen voor de nieuwe iPhone 11.

Als je dat doet weet je zeker dat je als eerste van je vrienden in het bezit kunt zijn van de nieuwe iPhone (neem er dan wel gelijk een goed beschermhoesje bij want iedereen zal hem vast willen houden en bekijken, hierdoor bestaat er een grotere kans dat iemand je nieuwe telefoon laat vallen).

Plaats NU een pre order voor de iPhone 11 bij GSM Web voor de beste deal!

Wanneer worden de eerste telefoons verkocht?

Heb je een pre-order geplaatst op 13 september dan kan je er zeker van zijn dat jij jouw nieuwe iPhone 11 al op 20 september in je bezit hebt.

Wil je niet wachten of gewoon liever een iPhone XS of XR hebben?

Vergelijk de prijzen dan goed met elkaar!

Op deze manier kan je jezelf een hoop geld besparen, zorg dus altijd dat je eerst de actuele prijzen en de laatste aanbiedingen goed bekeken hebt.

Dit kan je doen door onze actuele iPhone deals vergelijker te gebruiken, zo weet je zeker dat je niet teveel betaald voor je nieuwe iPhone.

Klik hier om direct naar onze actuele prijzzen vergelijker te gaan >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *