Is de iPhone 11 productie verhoogd?

iPhone 11 productieApple had verwacht dat de nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro veel fans zouden hebben en dat ze massaal besteld en verkocht zouden worden.

Maar dat de iPhone 11 productie opgeschroefd moest worden om aan de gigantische vraag te kunnen voldoen hadden ze zelf ook niet aan zien komen.

De laatste inzichten hebben de stoutste verwachtingen van de wereldwijde smartphone marktleider dan ook echt overtroffen.

De opvolgers van de iPhone XS en XR zijn nog niet zolang te bestellen maar toch kan men nu al niet meer aan de vraag voldoen.

iPhone 11 productie moet verhoogd worden om aan de vraag te kunnen voldoen

Dit is natuurlijk prima nieuws voor Apple maar door de geweldige verkoopcijfers van de eerste maand en de uitstaande bestellingen kwamen ze al gauw tot de conclusie dat de productie snel verhoogd zou moeten worden om aan de enorme vraag te kunnen voldoen.

Ieder jaar wordt er een aanname gedaan van het aantal toestellen die ze verwachten te verkopen in de eerste periode na de lancering.

De Amerikaanse smartphone producent kwam er al heel snel achter dat de schattingen van de te verwachten te verkopen toestellen veel te laag ingeschat waren.

De nieuwe iPhones zijn nog niet zolang beschikbaar

Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn de nieuwe iPhones pas een kleine maand beschikbaar voor levering en kan je ze net iets langer bestellen.

Dat je ze al wat langer kon bestellen is ook geen schokkend nieuws.

Net zoals ieder jaar was er ook dit jaar weer een Apple evenement waar alle nieuwe gadgets uit de doeken werden gedaan en daar zaten volgens goed gebruik ook de nieuwe iPhone modellen bij.

Doordat dit evenement, zoals ieder jaar, in september was zijn er nu in begin oktober wereldwijd niet voldoende toestellen beschikbaar.

Lopen alle iPhone 11 modellen storm?

Nou zou je verwachten dat alle iPhone 11 modellen niet aan te slepen zijn maar dat is niet helemaal waar.

Apple heeft voor dit jaar de iPhone 11, de iPhone 11 pro en de iPhone 11 Pro Max uitgebracht.

En alhoewel de normale uitvoering en de Pro versie niet aan te slepen zijn blijven de verkoopcijfers van de iPhone 11 Pro Max wat achter bij de overige 2 modellen.

Niet dat ze niet goed verkopen maar ze gaan gewoon wat minder hard over de toonbank.

Het is ook het duurste model dat niet zo heel erg hard loopt dus dat is dan ook wel weer te verklaren.

Met hoeveel procent wordt de productie opgeschroefd?

Apple heeft een opdracht uitgestuurd om 8.000.000 (8 miljoen) extra exemplaren te laten produceren.

Dit komt neer op een verhoging van de productie capaciteit met 10%.

De verwachting is niet alleen dat dit gedaan wordt om aan de wereldwijd grote vraag te kunnen voldoen maar ook omdat er in het najaar een grote verkoop golf verwacht wordt.

Straks komt het Black Friday Weekend eraan en aansluitend start de periode naar de Sinterklaas en Kerst waardoor er meer cadeautjes gekocht worden en er verwacht wordt dat er ook (nog) meer iPhone verkocht gaan worden.

Om aan al deze facetten te kunnen voeldoen is er dus besloten om de productie met 10 procent te verhogen.

Wil je een Goedkope iPhone kopen?

Als je zelf nu ook een goedkope iPhone wilt kopen dan is het verstandig om op tijd te bestellen zodat je niet geconfronteerd wordt met een extra lange levertijd.

Verder is het heel belangrijk dat je de actuele prijzen goed met elkaar vergelijkt. Door de prijzen goed te vergelijken kan je jezelf een hoop geld besparen.

Gebruik hiervoor onze hieronder staande iPhone prijzen vergelijker zodat je in 1 oogopslag de beste delas op je scherm hebt staan en je niet teveel betaald.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *