iOS updates: Wanneer komt iOS 13 uit?

iOS updates Ben je op zoek naar het laatste nieuws over iOS updates dan ben je hier aan het juiste adres.

Zoals je waarschijnlijk wel weet komt er voor iOS 12 van Apple een update en dat wordt iOS 13.

Alles wat we nu al weten over de update van het Apple besturings systeem gaan we nu met je delen.

Wat is iOS13?

Als je een Apple product hebt zoals een iPhone of iPad dan heb je op je mobiele apparaat een besturings systeem zitten, dit besturingssysteem heb je nodig voor alles wat je met dit apparaat kunt doen zoals apps openen, internetten en en foto’s/video’s maken.

Apple heeft er sinds de begindagen voor gekozen om het besturings systeem voor hun producten in huis te ontwikkelen en niet te kiezen voor Android (het besturings systeen van Google).

Hun eigen inhuis ontwikkelde systeem luisterd naar de naam iOS.

Momenteel heb je versie 12 op je toestel staan maar er komt een ieuwe update aan en dat wordt de opvolger van iOS12, je raad het al dit wordt iOS13.

Wanneer verteld Apple meer over iOS13?

Apple heeft vorige week tijdens het Apple WWDC event alle nieuwtjes uit de doeken gedaan over de nieuwste ontwikkelingen over hun producten en daar is kwam ook de opvolger van iOS12 voorbij.

Hieronderstaat een compilatie video van het meer dan 2 uur durende event.

In deze video worden de belangrijkste Apple product updates uit de doeken gedaan.

Wanneer is de release datum van iOS13 in Nederland?

Zoals je misschien al weet is Apple bezig met een update van hun besturings systeem en dat systeem komt dit jaar op de markt.

Om precieser te zijn, ondertussen is de beta versie voor ontwikkelaars al beschikbaar maar voor de definitieve versie die je op je iPad en iPhone kunt installeren uitkomt zal je nog even geduld moeten hebben.

De verwachting is namelijk dat iOS13 pas in het najaar beschikbaar zal zijn in Nederland.

Dit zal neerkomen op een introductie tijdens de introductie van de nieuwe iPhones en dat zal zoals ieder jaar medio september worden.

Op welke iPhones komen de iOS updates beschikbaar?

Zoals het er nu naar uitziet zullen de opvolgers van de iPhone XS en iPhone XR voorzien zijn van het nieuwe Apple operting system iOS 13.

Maar daarnaast zal het ook mogelijk zijn om op de oudere modellen ook de opvolger van iOS 12 te installeren.

Hoe ver deze mogelijkheid terug gaat is nu nog niet met duidelijkheid te zeggen maar de verwachting is dat in ieder geval zowel de iPhone 7 en 8 modellen een update zullen krijgen.

Of de iPhone 6 serie dit ook gaat krijgen is nu nog niet duidelijk, wel kunnen we naar alle verwachting wel mededelen dat de iPhone 5 en ouder geen nieuwe updates meer gaan krijgen.

Op zoek naar een nieuwe goedkope iPhone?

Heb je nog een oude iPhone en wil je straks iOS13 kunnen installeren dan is het verstandig om de laatste aanbiedingen van de wat oudere iPhones goed met elkaar te vergelijken.

We hebben zowel de beste deals voor losse toestellen als ook toestellen met abonnement voor je.

Klik hier om onze actuele prijzen vergelijker te raadplegen >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *