Goedkoopste iphone kopen? Vergelijk de prijzen dan goed!

By | 3 september 2019

goedkoopste iphoneBen je op zoek naar de goedkoopste iphone? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Heb je weinig tijd maar wil je gewoon in een paar klikken naar de beste deal met iPhones met of zonder abonnement? Dan kom je via onderstaande link direct bij onze actuele prijzen vergelijker uit.

We hebben hier een handige prijzen vergelijker staan >>

Heb je wat meer tijd dan raden we je aan om het hele artikel goed te lezen!

Dit, omdat er nogal wat te kiezen valt tussen de verschillende Apple iPhones. Zo zijn er diverse modellen te koop van verschillende jaargangen.

Je kan ook kiezen uit diverse opslag capaciteiten uitvoeringen en kleuren en natuurlijk zijn de prijzen ook heel erg belangrijk.

Om je keuze wat makkelijker te maken helpen we je vandaag in een paar stappen naar het toestel van jouw keuze, en onderaan deze pagina hebben we onze actuele prijzen vergelijker voor je staan waar alle beschikbare iPhones te vergelijken zijn.

Om het zo overzichtelijk mogelijk voor je te maken hebben we besloten om niet alle aanbieders mee te nemen maar alleen de goedkoopste aanbieders voor je aan te bieden, hierdoor betaal je niet teveel en hoef je niet eeuwig lang door alle aanbieders heen te scrollen.

In 3 stappen naar de goedkoopste iPhone

Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je geen idee welke iPhone je nou het beste kunt kiezen?

Je wilt waarschijnlijk niet teveel betalen voor je nieuwe iPhone anders was je waarschijnlijk ook niet op deze pagina terecht gekomen.

Dat klinkt allemaal erg logisch maar zit je echt nog wel te wachten op een iPhone 6 of betaal je dan misschien liever toch wat meer en koop je een nieuwere iPhone waardoor je langer met je toestel kunt doen, een snellere processor hebt, een betere camera en langer recht op de laatste beveiligings patches en updates van je iOS besturings systeem?

Zomaar wat vragen waar alleen jij zelf antwoord op kunt geven.

Hier kan je waarschijnlijk nou niet echt wat mee daarom hebben we besloten om je op weg te helpen door je in 4 stappen wegwijs te maken in het enorme aanbod van verschillende iPhones.

Met deze 3 stappen kom je vanzelf uit bij het toestel dat het beste aan jouw wensen voldoet en aansluitend kan je dan in de prijzen vergelijker de beste deal uitkiezen en gewoon vanuit je eigen luie stoel heel relaxed je nieuwe iPhone uitkiezen en bestellen zodat hij gewoon met de post wordt thuisbezorgd.

Leuker kunnen we het niet maken…en inderdaad…makkelijker ook niet!

Stap 1: Welke iPhone wil je hebben?

Om je keuze wat eenvoudiger te maken is het handig om te beginnen met de vraag welke iPhone je het liefste wilt hebben.

Wil je de iPhone 6, 7, 8, X of de laatste nieuwe XS of XR hebben?

Al deze modellen zijn nog te koop en hoe ouder het model is hoe goedkoper je hem kunt kopen maar aan de andere kant is het ook zo dat hoe ouder het toestel is hoe minder je toestel is voorzien van de nieuwste technieken en gadgets.

Als je bijvoorbeeld de beste camera wilt hebben omdat je de best mogelijke foto’s, selfies en video’s wilt maken met je telefoon dan is de XR of de XS de beste keuze voor jou.

Maar als je met de iPhone 8 bijvoorbeeld ook tevreden bent dan ben je in ieder geval een stuk goedkoper uit (maar op de prijs komen we zo nog terug in stap 3).

Stap 2: Hoeveel geheugen moet je nieuwe telefoon hebben?

Alle hierboven beschreven modellen komen in verschillende opslag capaciteiten.

Afhankelijk van wat je met je smartphone wilt doen is het belangrijk om alvast na te denken over het geheugen van je nieuwe telefoon.

Full HD of zelfs in 4K filmen is natuurlijk geweldig maar het is dan wel aan te raden om voor zoveel mogelijk geheugen te gaan als je tenminste niet na een paar minuten filmen al tijd vrij wilt maken om je filmpjes van je telefoon af te halen alvorens je verder kunt gaan.

Niks leuks aan natuurlijk als je een video opneemt en ineens de melding in beeld krijgt dat je geheugen vol is en je video content er ineens mee stopt door ruimte gebrek.

Stap 3: Wat wil je voor je telefoon betalen?

Hoe je het ook wend of keert, Apple producten zijn nou eenmaal niet goedkoop. Je krijgt daarvoor een betrouwbaar, eenvoudig te gebruiken en stabiel draaiend product maar hier betaal je veelal wat meer voor (zeker als je voor het nieuwste model kiest).

Het is dan ook handig om van te voren te bepalen wat je voor je nieuwe telefoon uit wilt geven, zorg in ieder geval dat je een range in je hoofd hebt waartussen je nieuwe telefoon zou moeten vallen.

Natuurlijk wil je zo weinig mogelijk voor je telefoon uitgeven maar het is natuurlijk wel handig om naast de prijs ook goed na te denken over wat je van je telefoon verwacht.

Het zou zonde zijn als je een paar tientjes bespaard en achteraf niet tevreden bent met je nieuwe telefoon, denk dus goed na over wat je voorkeur is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *