Blog

Welke iPhones komen in 2020 uit

welke iphones komen er in 2020 uitWelke iPhones komen er in 2020 uit en wat wordt de opvolger van de iPhone 11?

Daar ben ik ook benieuwd naar en daarom houd ik het nieuws nauwlettend in de gaten.

Je kan hieronder lezen wat ik denk waar Apple dit jaar mee gaat komen.

Het gaat natuurlijk wel om geruchten omdat Apple zelf nog geen officiele persberichten over de opvolgers van de iPhone 11 heeft verstuurd

De iPhone geruchten machine draait op volle toeren

Zoals gezegd is het nog niet met zekerheid te melden met welke innovaties Apple ons dit jaar gaat verrassen maar dat ze, zoals ieder jaar weer met een aantal mooie upgrades ten opzichte van de huidige vlaggenschepen komen zit wek weer in de lijn der verwachtingen.

De geruchten zijn dan ook net van de lucht en volgen elkaar in snel tempo op, soms zelfs met meerdere geruchten per dag.

Het is onbegonnen werk om alles te delen, dat zou bijna een dagtaak worden en er moet natuurlijk ook nog gewerkt worden.

Dat neemt overigens niet weg dat ik de leuke berichten waar ik van denk dat ze het vermelden of delen waard zijn niet met je wil delen.

Geruchten omtrent de nieuwe te verwachten iPhones vind ik altijd leuk om te lezen en zijn denk ik waardevol voor jou en daarom deel ik die dan ook graag met je.

Welke iPhones komen er in 2020 uit

Welke modellen er dit jaar bijkomen is helaas nog niet met zekerheid te melden.

Dus of hij nou de iPhone 12 modellen wordt of dat ze een andere naam krijgen kan ik je nu nog niet zeggen.

Apple laat zelf vaak ook niet veel los voordat ze de nieuwe modellen officieel aankondigen en dat gebeurt in de regel pas in het najaar en niet nu al in het voorjaar.

Waar het wel naar uitziet is date r verschillende modellen met verschillende beeldscherm afmetingen op de markt komen in 2020.

Het is al jaren niet meer zo dat er 1 model iPhone bij komt en daar ziet het volgens de laatste geruchten ook dit jaar niet naar uit.

Een iPhone met een 5.4 inch groot scherm

De verwachting is date r een nieuwe iPhone komt met een 5.4 klein scherm. Deze compacte iphone zou als basis de iPhone 8 hebben en verder gaan waar de iPhone SE is gestopt.

De verwachting is dat het de iPhone 9 gaat worden of de iPhone SE 2, de toekomst zal het uitwijzen wat het gaat worden

Twee iPhones met een 6.1 inch groot scherm

De reguliere iPhone 11 en iPhone 11 Pro opvolgers zullen een 6.1 inch groot scherm gaan krijgen. Welke overige nieuwtjes er over deze modellen naar buiten komen is nu nog niet zo heel veel over te melden.

Zodra ik er meer over lees wat het melden waard is hoor je het zo snel mogelijk van me.

een iPhone met een 6.7 inch groot scherm

Het laatste model dat in de lijn der verwachting ligt is een toestel met een 6.7 inch groot beeldscherm.

Naar verwachting zal dat de duurste worden en een waardige opvolger van de iPhone 11 Pro Max worden.

Wil je een goedkope iPhone scoren?

Ben je op zoek naar een goedkope iPhone? Dan is het verstandig om de prijzen goed met elkaar te vergelijken.

Hierdoor betaal je niet teveel voor je nieuwe toestel en kan je jezelf een hoop onnodige kosten besparen. Klik hier voor de beste deals en zoek de beste deals bij de iPhone die jij het liefste wilt hebben.

 

Welke iPhone kopen? Beantwoord eerst deze vragen!

welke iphone kopenWelke iPhone kopen  blijft altijd een lastige vraag. Als je op zoek bent naar een goedkope iPhone dan kom je er al snel achter dat de keuze enorm is.

Afhankelijk van wat je wilt of waar je tevreden mee bent zullen er een aantal keuzes al wegvallen, maar in eerste instantie zijn er misschien wel teveel modellen om uit te kiezen.

Welke iPhone bij je past en wat je eraan uit wilt geven zijn ook van doorslag gevende factoren die bepalen welk model je zou moeten kiezen.

Welke iPhone kopen

Dus je bent op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon? Als je hier op deze pagina terecht bent gekomen dan is de kans groot dat je op zoek bent naar een nieuwe Apple smartphone.

Anders was je ook niet hier terecht gekomen, ik blog hier namelijk alleen maar over de iPhones en dat zijn dan ook de telefoons waar ik het meeste vanaf weet.

Als je me direct de vraag welke iphone kopen zou stellen dan zou ik daar niet zo 1-2-3 een antwoord op hebben.

Dat heeft er niets mee te maken dat ik je hier niet in kan adviseren maar het heeft meer ermee te maken dat ik nu nog niet weet wat je zou willen.

Welke iPhone past bij mij

Wat belangrijk is om te weten is bijvoorbeeld welke iPhone er bij je zou passen. Dat heeft met een aantal factoren en voorkeuren te maken.

Zonder jou te kennen kan ik natuurlijk wel door de vragen heenlopen en zo kom je dan vanzelf bij de beste iPhone voor jou uit.

Laten we er dus maar snel mee beginnen!

Welke iPhone kopen? De vragenlijst.

Beantwoord voor jezelf het korte onderstaande lijstje met vragen en je bent al een stuk dichter bij de iPhone die het beste bij jou en jouw wensen past.

Er zijn verschillende jaargangen iPhones te koop en die worden allemaal nog voorzien van de laatste beveiligings updates.

Het is wel raadzaam om een nieuwe iPhone te kopen en geen 2e hands model. Een 2e hands iPhone kan namelijk een virus hebben of een technisch defect of te oud zijn om beveiliging updates voor te ontvangen.

In je uiteindelijke keuze ben je natuurlijk helemaal vrij maar houd hier even rekening mee!

Hoe oud mag je nieuwe iPhone zijn?

Ben je tevreden met een iPhone uit 2016 of is dat echt te oud en wil je een iPhone hebben die niet ouder is als 2 jaar?

Beantwoord deze vraag eerst en er zullen al een hoop opties wegvallen.

Ik zou je aan willen raden om geen oudere iPhone te kopen als een iPhone 8 en voor de beste beleving niet ouder als een iPhone X maar uiteindelijk zal je het zelf moeten bepalen welk model je wilt hebben.

De onderstaande vragen gaan je helpen om stap voor stap uit te komen bij de iphone die het beste bij jou wensen past.

Wat wil je met je iPhone gaan doen?

iPhone XR

Afhankelijk van wat je met je nieuwe telefoon wilt gaan doen zullen sommige modellen van je keuze lijstje afvallen.

Wil je bijvoorbeeld video’s opnemen met je iphone in de 4K resolutie dan vallen de wat oudere modellen al af.

Is Full HD met een resolutie van 1920 x 1080 pixels voldoende dan is je keuze al wat groter en kan je ook voor een goedekopere iPhone gaan.

Hoe groot moet je beeldscherm zijn?

Vind je een 4.5 a 4.7 inch beeldscherm echt te klein dan vallen de oudere iPhones al af. En kom je bijvoorbeeld al snel uit bij de iPhone 6 of nieuwer.

Ook de nieuwe iPhone 9, of misschien heet hij straks wel de iPhone SE 2, zal dan niet aan je verwachtingen voldoen.

Moet je nieuwe iPhone waterdicht zijn?

Tegenwoordig kan je kiezen voor iPhones die waterdicht zijn als dat is wat je belangrijk vind dan moet je daar dus rekening mee houden.

Let er bij waterdicht wel op dat dit beperkingen heeft.

Niet alle waterdichte modellen zijn even goed tegen water bestand, let goed op wat er onder de garantie bepalingen valt.

Het ene model is bijvoorbeeld waterdicht tot een meter onder water waar de duurdere uitvoeringen vaak al tot 4 meter onder water nog waterdicht zijn.

Ik zou niet zo snel met mijn iPhone onder water gaan filmen of foto’s maken. Ik zou dan eerder een action cam zoals de GoPro camera’s kiezen omdat die er specifiek voor zijn gemaakt.

Bij de iPhones blijft het waterdicht zijn een extra bijkomstigheid en dat zou ik niet uit willen testen met mijn nieuwe iPhone, maar dat moet je natuurlijk allemaal zelf weten of jij dit met jouw iPhone wel wilt testen.

Wil je de beste camera die er is?

Nu we het toch over fotograferen en filmen met een iPhone hebben is het belangrijk om even stil te blijven staan bij welke camera kwaliteit je op je nieuwe iPhone wilt hebben.

Wil je de beste camera die er is en ben je bereid om daar een paar euro per maand (als je een iphone met abonnement kiest) extra voor te betalen dan zijn de iPhone 11 modellen de beste keuze voor jou.

Als straks de iPhone 12 modellen uitkomen zullen die ongetwijfeld een nog betere camera hebben maar of je daarop wilt wachten is natuurlijk aan jou.

Tegenwoordig hebben de nieuwste iPhones zelfs een telelens camera en een groothoek lens camera aan boord. Hiermee heb je echt wel het neusje van de zalm op camera en lenzen gebied op je iPhone en maak je de mooiste en helderste foto’s en filmpjes voor YouTube of je favoriete social media kanalen.

Vind je de kleur ook belangrijk?

goedkoopste iphone

Als de kleur van de behuizing ook van belang is dan zou je kunnen kijken welke in kleuren de iPhone van jouw keuze leverbaar is.

Ik zou je wel willen aanraden om de kleur als minst belangrijke optie toe te passen op je keuzes.

Een leuke kleur is natuurlijk erg mooi maar het belangrijkste is natuurlijk wat je van je nieuwe telefoon verwacht qua prestaties en niet wat de kleur van de behuizing is.

Hoeveel opslag capaciteit vind je belangrijk?

Dan is er ook nog het geheugen van je nieuwe telefoon. iPhones staan er niet om bekend dat je heel makkelijk het geheugen kan verhogen en al kan dat wel dan nog is het verstandig om goed over het geheugen na te denken.

Ben je geen fan van alles in de cloud hebben staan maar wil je graag veel muziek, filmpjes en foto’s op je telefoon opslaan dan is het verstandig om na te denken over een toestel met voldoende opslag capaciteit.

Wat dan voldoende is kan alleen jij voor jezelf beslissen.

Betaal niet teveel voor je nieuwe iPhone!

Met bovenstaande vragen en extra uitleg heb ik hopelijk je vraag welke iPhone kopen wat makkelijker te beantwoorden gemaakt.

Als laatste tip wil ik je nog meegeven dat je niet teveel moet betalen voor je nieuwe iPhone.

En alhoewel dit waarschijnlijk logisch in je oren klinkt is het toch echt iets om over na te denken.

Alhoewel een iPhone met abonnement vaak een goede optie is (als je geen los toestel wilt kopen) en dit in eerste instantie niet zo heel duur lijkt is het toch verstandig om alle actuele prijzen goed met elkaar te vergelijken.

Door de prijzen goed met elkaar te vergelijken kan je jezelf een hoop geld besparen.

Bij een abonnement van 24 maanden en per maand 3 euro verschil tussen 2 abonnementen met hetzelfde toestel denk je misschien dat dit niet zo’n groot verschil is.

Maar die 3 euro maal 24 maanden komt toch weer neer op een weg gegooid bedrag van 72 euro totaal. Daar kan je een leuk hoesje of een iTunes tegoed voor kopen voor leuke muziek of die betaalde app die je graag op je telefoon wilt hebben.

Anyway…

Zorg ervoor dat je niet teveel betaald en dat je de laatste aanbiedingen van alle aanbieders goed met elkaar vergelijkt.

Dit kan je doen door gebruik te maken van onze iPhone prijzen vergelijker die je hier kunt vinden 

Deze vergelijker wordt wekelijks voorzien van de nieuwste aanbiedingen.

Hierdoor weet je zeker dat je geen betere aanbiedingen over het hoofd ziet.

Apple Trade In vergoeding is verlaagd

Apple Trade In vergoeding is verlaagdHeb je het al gehoord, de Apple trade in vergoeding is verlaagd. Als je een echte Apple fanboy of fangirl bent dan kon je tot voor kort nog heel eenvoudig je apparaten recyclen.

Dat kan natuurlijk nog steeds alleen zijn de vergoeding die je voor je oude apparaat krijgt een stuk lager geworden.

Hoe dit precies zit en wat de vergoedingen nu zijn en voor welke Apple devices dit geldt vertel ik je nu.

De Apple Trade In vergoeding is verlaagd, waarom?

Heb je een Apple product dan kan je via Apple je product inleveren als je een nieuwere versie van hetzelfde apparaat koopt.

Dit was altijd een erg aantrekkelijke vergoeding wat een mooie korting op je nieuwe apparaat opleverde.

Die vergoeding heeft Apple nu sterk naar beneden bijgesteld.

Waarom ze dat gedaan hebben is me eigenlijk niet helemaal duidelijk.

Apple gaf (en geeft) een vergoeding als je oude Apple producten  bij hen inlevert, op deze manier kunnen ze tegen betrekkelijk lage kosten hun oude apparaten recyclen.

Wat ik me voor kan stellen is dat ze de vergoeding verlaagd hebben omdat de marges onder druk staan.

Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat ze minder vergoed krijgen als ze een oud product om te recyclen aanbieden, om dat verlies te compenseren zouden ze er dus voor gekozen kunnen hebben om jou minder voor je oude toestel retour te geven als je het inlevert ter recycling.

Welke producten vallen onder het Apple trade in programma?

Als je nog nooit eerder van het trade in programma van Apple hebt gehoord dan ben je er vast benieuwd naar over welke producten dit gaat.

De producten die onder dit programma vallen en die je dus voor een bepaalde restwaarde in kan leveren als je er een nieuwer model van aanschaft zijn de iPhones, Apple laptops en de iPads.

Hoeveel krijg je er nu voor terug dan?

Heb jij een Macbook, iPhone of iPad die aan vervanging toe is en ben je zo tevreden over je Apple product dat je een nieuwere versie van je oude Apple wilt kopen?

Dan kan je er dus voor kiezen om je oude apparaat in te leveren bij de aankoop van de nieuwere versie. Hierdoor krijg je dus een leuke extra korting.

Hoeveel dat precies is :

iPhone XS Max

Voor een Apple iPhone XS Max kreeg je tot voor kort nog 490 euro retour maar dat is nu naar benden bijgesteld naar 420 euro.

Geen heel groot verschil maar het scheelt toch weer 70 euro.

iPad Pro

Heb je een iPad Pro die je in wilt ruilen?

Dan kreeg je daar in het verleden nog 250 euro voor terug maar is dat bedrag nu met 40 euro naar beneden bijgesteld en krijg je er nu dus nog maar 210 euro voor terug.

Apple Watches

Wil je een Apple Watch vervangen voor een nieuwer exemplaar?

Dan kom je er nog goed vanaf!

De inruilvergoeding voor de smart watches van Apple zijn namelijk gelijk gebleven, in verhouding win  je daar dus geld op bij het inruilen en direct een nieuwer exemplaar kopen.

Apple Macbooks

De grootste waarde vermindering (als je het zo wil zien) blijkt er te zijn als je een computer of laptop van Apple wilt vervangen.

Zo kreeg je eerst voor de Macbook Pro nog maar liefst 1200 euro retour en is data bedrag nu bijna met de helft gereduceerd.

Voor deze laptop krijg je nu nog maar 690 euro retour bij aanschaf van een nieuwe macbook pro.

Voor de populaire Macbook Air modellen krijg je in plaats van 450 euro nog maar 320 euro retour.

Het retourbedrag voor de Macbook is geslonken van 440 naar 350 euro.

Apple iMacs

Last but not least blijven dan de iMacs nog over.

De normale uitvoering van de iMac levert je in plaats van 570 euro nu nog 450 euro korting op. En de iMac Pro levert je bij inruilen voor een nieuwere versie 360 euro op waar die vergoeding eerst nog 450 euro was.

Is er een beter alternatief bekend?

Natuurlijk vallen deze prijzen een beetje tegen ten opzichte van de vergoeding die je er eerst nog voor kon krijgen maar gelukkig zijn er altijd alternatieven.

Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om je oude Apple device gewoon te houden maar dat levert je geen geld op en daarbij komt dat ze dan ieder jaar minder waard worden zou je ze alsnog van de hand willen doen.

Een beter alternatief is het om via de 2e hands markt zelf je oude Apple apparaten te verkopen.

Afhankelijk van de leeftijd en de staat van je oude apparaat kan je er meer of minder voor terug krijgen en natuurlijk geldt hier ook weer dat het een dagprijs is en wat de gek ervoor geeft.

Met een beetje geluk kom je op deze manier voor een leuk bedrag van je oude apparatuur af.

Het lijkt me in ieder geval dat je door je oude iPhone, iPad of Apple laptop te verkopen je er meer voor kunt krijgen dan wanneer je het tegen de hierboven vermelde inruil vergoedingen van de hand doet.

Haal je apparaten goed leeg voor je ze van de hand doet

Of je nou gebruik maakt van het Apple trade in programma of dat je je oude apparaten zelf doorverkoopt via het 2e hands circuit zorg er altijd voor dat je zeker weet dat je al je personnlijke gegevens echt goed verwijderd hebt.

We doen tegenwoordig alles met onze apparatuur. We zetten er prive foto’s en video bestanden op, we slaan alle belangrijke data erop op om nog maar te zwijgen over wachtwoorden en bank gegevens.

Je wilt natuurlijk niet dat deze info voor een beetje handige en kwaadwillende volgende gebruiker beschikbaar worden.

P.S. Ben je op zoek naar een goedkope nieuwe iPhone (ongeacht wat je met je oude toestel gaat doen)?

Let er dan goed op dat alle aanbieders veel met de prijzen en aanbiedingen stunten.

Vergelijk alle aanbiedingen dan ook eerst goed met elkaar, zo weet je zeker dat je niet teveel betaald voor je nieuwe iPhone.

Betaal niet teveel en gebruik deze actuele iPhone prijzenvergelijker vandaag nog!

Krijgen iPhones een USB C poort?

krijgen iPhones een USB C poort

De vraag is nu: krijgen iPhones een USB C poort? Alhoewel je bij voorbaat met een volmondig “nee” zou antwoorden op deze vraag zitten er misschien op korte termijn toch veranderingen hierover aan te komen.

De meeste Apple producten kan je opladen via de aanwezige lighting poort.

Heb je bijvoorbeeld een android toestel zoals een Samsung Gallaxy dan zit daar de standaard USB poort op.

Iphones hebben die mogelijkheid niet, kan dat nou niet anders?

Waarom heeft je iPhone geen USB C poort?

Apple is heel goed in het hebben van afwijkende en ontbrekende poorten op hun toestellen.

Zoek je bijvoorbeeld op je Macbook Air een aansluiting om je HDMI kabel in te doen dan zal je die niet vinden.

Zoek je op je iPhone een ingang om een USB kabel op aan te sluiten dan zal je die ook niet vinden.

Apple heeft namelijk gekozen om hun smartphones draadloos op te laden of door gebruik te maken van de lighting port en de meegeleverde oplader met lighting stekker.

De reden hiervoor is dat ze vinden dat hun in huis ontwikkelde lighting poort beter functioneert als de USB poorten die andere aanbieders in hun mobiele telefoons gebruiken.

Natuurlijk onderscheid Apple zich ook graag en dat doen ze onder andere door baanbrekende, innovatieve producten te produceren.

Producten die een prachtig design hebben en afwijken van de standaard.

Wil je een USB C poort aansluiting, gebruik dan een adapter?

Wil je toch een USB oplader gebruiken of een andere kabel met een USB C (momenteel de standaard op de markt) dan kan je daar natuurlijk een adapterkabel voor kopen.

Hierdoor kom je wel met een wirwar aan kabels te zitten en dat wil je eigenlijk ook niet.

Daarbij raadt Apple natuurlijk hun eigen adapter kabels aan en niet de veel goedkopere Chinese versies van hun kabels.

Gaat er iets fout of gaat je iPhone stuk na opladen met een niet Apple adaper kabel dan sta je in de spreekwoordelijke kou.

Krijgen iPhones een USB C poort?

Wat je dus het liefste zou willen is dat ook jouw iPhone straks gewoon een USB C aansluiting krijgt om je toestel op te laden als je niet voor draadloos opladen kiest.

Daar is Apple geen voorstander van en willen ze ook liever niet.

Maar als ze in Europa hun producten willen blijven verkopen ontkomen ze er hier misschien niet meer aan.

Waarom ontkomen ze er in Europa misschien niet aan?

Doordat Apple dus de lighting poort heeft is er een afwijking ten opzichte va de USB C standaard poort die die buiten Apple producten om overall als standaard wordt gehanteerd.

De door Apple aangevoerde afwijking levert een hoop schade op aan het milieu doordat er een hoop extra afval aanwezig is.

Dit is de Europese Unie een doorn in het oog.

We willen in de EU minder afval, minder schadelijke stoffen in het milieu en zeker de berg aan plastic terug draaien.

Een stap in de goede richting zou dus zijn om de afvalstrroom die er toch al is tot een minimum te beperken en iedere reductie hierin is een stap vooruit.

Dus, krijgen iPhones een USB C poort deze discussie is, vooral hier in Europa, nog niet ten einde maar als de EU de verplichting in het leven roept om de oplaadbare producten in de landen van de Europese Unie te voorzien van de gestandaardiseerde USB C poort/aansluiting dan zal Apple op een gegeven moment hieraan toe moeten geven.

P.S. Ben je op zoek naar een goedkope iPhone? Vergelijk de verschillende aanbiedingen dan goed!

Door de verschillende prijzen goed met elkaar te vergelijken betaal je niet teveel en weet je zeker dat je de beste deal gescoord hebt.

Een overzicht van de beste deals van alle iPhones vind je hier in onze prijzen vergelijker >>

Apple koopt een kunstmatige intelligentie bedrijf

Apple koopt een kunstmatige intelligentie bedrijfHet is weer eens zover, er is weer een bedrijf overgenomen door de iPhone bouwer. Apple koopt een kunstmatige intelligentie bedrijf.

Bedrijven overnemen is geen raar verschijnsel in de tech wereld.

Het is een stelregel die een hoop ondernemers ter harte nemen en graag toepassen. De stelregel dat de kennis die je niet in huis hebt jezelf eigen moet maken of moet uitbesteden aan experts die dat wel kunnen.

Wat je natuurlijk ook kunt doen is een bedrijf overnemen die de kennis en technologie heeft die jij ook graag zou willen hebben.

In het geval van Apple en kunstmatige intelligentie is het niet zo dat beide vreemden van elkaar zijn.

Siri draait op kunstmatige intelligentie

Apple doet een hoop met kunstmatige intelligentie en maakt daar ook geen geheim van.

Denk bijvoorbeeld maar aan SIRI.

SIRI draait ook op basis van kunstmatige intelligentie.

Waar dit in het begin nog niet echt goed werkte werkt het ondertussen prima en door de ontwikkelingen die op dat gebied in razend tempo elkaar opvolgen wordt SIRI telkens beter en gebruiksvriendelijker.

Apple koopt een kunstmatige intelligentie bedrijf

Het bedrijf dat de tech gigant ut Cupertino op het oog had is Xnor.ai.

Beide partijen zijn het eens geworden voor wat betreft het overname bedrag waardoor het kunstmatige intelligentie bedrijf nu eigendom is van de makers van onder andere iPhones, iPads en Apple wearables.

Doordat het bedrijf specialist is op het gebied van kunstmatige intelligentie is het begrijpelijk van onschatbare waarde voor bedrijven die deze techniek veelvuldig in hun apparaten toepassen.

En zoals je weet past Apple dit veelvuldig toe.

Voor welk bedrag is Xnor.ai overgenomen

Welk bedrag er met de overname gemoeid is laat Apple in het midden.

De techreus uit Cupertino heeft aangegeven dat dit gebruikelijk is als ze kleine bedrijven overnemen. Wat een klein bedrijf is laten ze dan weer in het midden.

Het is dus gokken of ze hiermee een bedrijf met weinig werknemers of een bedrijf met een kleine marktwaarde bedoelen.

Volgens techsite GeekWire legt de iPhone producent hier rond de 200 miljoen US dollar voor neer

Wat gaat Apple met de extra kunstmatige intelligentie kennis doen

Wat ze precies gaan doen met het bedrijf en de kennis die ze daarmee binnen hebben gehaald is nog niet helemaal duidelijk.

Maar het is veilig om aan te nemen dat ze het op SIRI toe gaan passen en misschien nog wel op meer apparaten die telkens slimmer worden en gedrag en handelingen kunnen voorspellen.

Je kan er in ieder geval zeker van zijn dat de ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie niet meer te stoppen is end at je er telkens meer meet e maken gaat krijgen in je dagelijkse leven.

Apple speelt hier dus heel slim op in door een specialist op dat gebied op te kopen en zo betrekkelijk goedkoop de ontwikkelingskosten te omzeilen en de nieuwste technieken voor het oprapen en inplementeren hebben.

Of de nieuwe ontwikkelingen al in de nieuwste software updates en de nieuwe iPhone 9 verwerkt gaan worden is nog niets over bekend maar zodra ik er iets over hoor laat ik het je hier weten.

P.S. Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone?

Betaal dan niet teveel voor je nieuwe toestel en vergelijk de prijzen eerst goed met elkaar. Door de prijzen goed te vergelijken kan je jezelf een hoop geld besparen.

Onze prijzenvergelijker wordt wekelijks voorzien van alle updates van de beste winkels, zo zie je in één oogopslag direct waar de iPhone die jij wilt hebben het goedkoopste is.

Apple plaatst geen achterdeur in software iPhones

Apple plaatst geen achterdeur in software iPhonesIn Amerika is er een terrorismezaak gaande en de overheid is er achter gekomen dat de vermeende criminelen iPhones hebben. De overheid heeft daar een beroep op Apple gedaan om te helpen maar Apple plaatst geen achterdeur in software iPhones aldus de Amerikaanse smartphone marktleider.

Dat een iPhone goed beveiligd is is vast geen geheim meer voor je.

Zeker als je zelf een iPhone hebt zal het je niet ontgaan zijn dat het goed beveiligde mobile devices zijn die naast goed beveiligd te zijn ook nog eens heel stabiel draaien.

Nu is het zo dat de overheid van Amerika graag de iPhone van de personen waar het om gaat zou willen jailbreaken oftewel openbreken.

Niet fysiek openbreken natuurlijk, alhoewel ze dat ook wel zouden willen gok ik zo.

Maar waar het ze om gaat is dat ze in de iPhones van deze personen willen komen om te kijken of ze daar bewijs tegen deze personen kunnen vinden.

Net als een aantal keren eerder in het verleden is gebleken dat het toch niet eenvoudig is om in te breken in een iPhone 5 van een andere persoon.

Apple plaatst geen achterdeur in iPhones

Om dit proces te bespoedigen heeft het Amerikaanse ministerie van justitie aan Apple gevraagd om meet e helpen aan het FBI onderzoek.

En om dit onderzoek te bespoedigen is gevraagd om een achterdeurtje in de smartphones te plaatsen zodat de telefoons van deze personen makkelijker in te zien zijn.

Apple heeft op zijn beurt aangegeven dat ze graag meewerken aan het onderzoek maar dat ze geen achterdeurtjes in hun smartphones willen bouwen.

Hierdoor wordt de software fraude gevoeliger en is het eenvoudiger voor andere om ook van deze achterdeurtjes in de iPhones gebruik te maken.

Apple heeft zich juist altijd kosten noch moeite gespaard om de iPhones zo veilig mogelijk te maken voor de eind gebruikers en dat gooien ze niet zomaar over boord omdat in deze branche vertrouwen alles is.

Je moet er namelijk vanuit kunnen gaan dat je persoonlijke gegevens op een iPhone veilig zijn.

President Trump bemoeit zich er nu ook mee

Nu dat er een padstelling schijnt te zijn tussen Apple enerzijds en de FBI/het ministerie van justitie in Amerika aan de andere kant is ook president Trump er zich mee gaan bemoeien.

Nou is het geen geheim dat president Trump het niet zo opheeft met de tech bedrijven uit Silicon Valley, dus of Jim Cook en de zijne hier erg van onder de indruk zijn valt te betwijfelen.

Aan de andere kant is het ook weer zo dat Trump Apple flink tegenmoet is gekomen en uit de wind heeft gehouden tijdens de laatste ontwikkelingen tussen de USA en China tijdens de onderhandelingen over de handelsdeal

In een Twitterbericht heeft de machtigste man ter wereld laten weten dat ze er alles aan doen om het Apple niet te moeilijk te maken en aansluitend vind hij het op zachts gezegd vreemd dat Apple nu geen achterdeurtje in wil bouwen om de betreffende telefoons en hun gegevens eenvoudiger inzichtelijk te krijgen.

Het gaat om een iPhone 5 en een iPhone 7 Plus

De telefoons in kwestie zijn niet de laatste nieuwe en hebben dan ook een oudere beveiligings update die niet meer voldoende is voor de nieuwste modellen.

Het gaat om een iPhone 5 en een iPhone 7 Plus.

Beide toestellen zijn volgens bepaalde bedrijven te hacken volgens topman Tim Cook.

Maar ondanks deze opmerking is het nog niet gelukt.

Van beide telefoons in kwestie is de versleuteling namelijk te kraken waardoor je oneindig vaak in kan proberen te loggen zonder dat je Apple ID geblokkeert kan worden.

Voor alsnog is Apple niet van plan om de toestellen waar het om gaat van software updates te voorzien waardoor ze minder veilig worden net als alle andere iPhones van deze serie.

Wanneer komt iPhone 9 uit?

wanneer komt de iphone 9 uitWanneer komt iPhone 9 uit? En wat gaat dit model kosten?

Als jij net als ik hier ook zo benieuwd naar bent dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen!

Ik ben namelijk op zoek gegaan naar informatie over wanneer we deze nieuwe iPhone kunnen verwachten.

Nu jij op deze pagina terecht bent gekomen ga ik ervan uit dat jij dus ook op zoek bent naar informatie over deze nieuwe smartphone van Apple, anders was je waarschijnlijk nooit hier terecht gekomen.

Wat is de iPhone 9 voor een model?

Voor wat ik er nu over weet komt er geen opvolger voor de iPhone SE. Tenminste niet met dezelfde naam.

Het ziet er namelijk naar uit als ik de laatste geruchten moet geloven dat de opvolger van de laatste versie van de iPhone SE de naam iPhone 9 gaat krijgen.

Het wordt dus een budget model of instap model, het is maar net hoe je het wilt noemen.

Zeker is in ieder geval dat het een goedkopere versie wordt als de vlaggenschepen van Apple, de iPhone 11 modellen.

Waarom krijgt hij de naam iPhone 9 terwijl we momenteel de iPhone 11 al kunnen kopen?

Toen in 2017 de iPhone 8 modellen op de markt kwamen werd er aangenomen dat de opvolgers voor 2018 de iPhone 9 zouden gaan heten.

Ik was er ook van overtuigd, nou ja overtuigd, het was meer dat ik op de internationale geruchten afging en er was geen reden om aan te nemen dat Apple toen der tijd de voor de hand liggende nummering van nieuwe iphones zou doorbreken.

Ik was dan ook echt verbaasd dat ze dat wel deden en de iphone 9 oversloegen.

Er waren zelfs blogberichten die aangaven dat er nooit een iphone 9 uit zou komen en toen de iphone X er eenmaal was ging ik er eerlijk gezegd ook niet meer vanuit dat we ooit een “9” zouden kunnen kopen.

Zo zie je maar weer dat je het maar nooit weet met wat Apple nu weer op de proppen komt.

Op de tech beurs CES 2020 werd er dus duidelijk dat de opvolger van de iphone SE de iphone 9 gaat worden (voor zover we daar vanuit kunnen gaan). Echt zeker weet je het natuurlijk pas op het moment dat Apple de telefoons officieel gaat aankondigen.

Maar tot die tijd ga ik er maar vanuit dat het nieuwe budget model inderdaad de naam iphone 9 mee gaat krijgen.

De naam is overigens best een logische stap want de iphone 8 is het model dat aan de basis staat van dit nieuwe model.

Wanneer komt de iphone 9 uit?

Ik heb de officiële release date van de iphone 9 nog niet voor je kunnen vinden maar zodra ik die tegenkom zal ik hem zeker hier op goedkopeiphonekopen.com met je delen.

Het heeft er overigens alle schijn van dat de opvolger van de iphone 11 modellen in september aangekondigd gaan worden maar dat de 4.7 inch kleine opvolger van de iphone SE al in het eerste kwartaal van 2020 aangekondigd gaat worden.

Als dat gerucht klopt dan zou het betekenen dat je al voor de zomer een nieuwe iphone kunt kopen. En dat is natuurlijk goed nieuws, vooral als je goedkoop uit wilt zijn voor je nieuwe iphone en niet zo nodig met het vlaggenschip hoeft te pronken.

Dit kan ik je al vertellen over de iphone 9

Ondertussen heb ik wel al wat informatie over de opvolger van de SE voor je kunnen vinden.

Zo heeft het er alle schijn van dat het weer een 4.7 inch groot model wordt, alhoewel er ook sprake is van een 5.4 inch groot scherm door het weglaten van de vinger afdruk scanner.

De iphone 8 staat aan de basis ligt van deze nieuwe iphone.

Hij krijgt een Touch ID Home button.

Het toestel krijgt dikke randen zoals je gewend bent van het SE model.

Verder wordt hij uitgerust met een single lens camera.

Je krijgt er een 3 GB RAM geheugen bij.

Verder wordt hij voorzien van de A 13 Bionic chip (die ook in de iphone 11 en iphone 11 Pro zit).

De verwachting is dat je kunt kiezen uit een geheugen van 64 GB en 128 GB.

De kleuren die ik veracht zijn rood, zilver en space grijs.

De prijs bij release zal voor een los toestel 399 US Dollar zijn.

Wil je een goedkope iPhone kopen?

Ben je dus op zoek naar een goedkope iphone dan zou het nieuwe model dus wat voor je kunnen zijn.

Maar als je niet zo nodig de laatste nieuwe iphone hoeft te hebben dan kan je jezelf zelfs nog meer geld besparen.

Hiervoor is het wel belangrijk dat je de actuele aanbiedingen goed met elkaar vergelijkt.

Door de prijzen goed te vergelijken kan je je zelf een hoop geld besparen!

Klik hier voor de actuele iphone aanbiedingen en betaal niet teveel >>

 

 

Welke iPhone heb ik?

welke iphone heb ikWelke iPhone heb ik? Heb jij deze vraag ook dan ben je hier op de juiste website aangekomen!

Welke iPhone je hebt kan ik je nu nog niet zeggen maar ik kan je wel vertellen waar je zelf kunt vinden welk model je hebt en aan de hand van dat modelnummer kan je heel eenvoudig zien welke Apple iPhone je hebt.

Als je hier op deze pagina bent aangekomen dan is de kans erg groot dat je op zoek bent naar welke iPhone je hebt.

In een paar simpele stappen ben je daar zo achter, laten we dus maar snel tot de actie overgaan!

Heb je jouw iPhone allang?

Ik kan me zo voorstellen dat je soms wilt weten welke iPhone je hebt. Ik heb dat zelf soms ook wel eens.

Vooral als er updates voor de verschillende toestellen vrijkomen. Je kan dan namelijk door te weten welk type iPhone je hebt bepalen of je weer een nieuwe update kunt verwachten of dat het langer gaat duren.

Soms kan het ook betekenen dat je helemaal geen updates meer krijgt.

Als dat het geval is dan is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe iPhone.

Zonder de laatste updates ben je namelijk een (te) gemakkelijke prooi voor mensen die je iPhone willen hacken.

Op je telefoon staat tegenwoordig je hele leven, denk aan je wachtwoorden van je social media accounts, je email adres(sen) of je bank gegevens.

Om nog maar te zwijgen over de persoonlijke foto’s en video’s die je graag prive wilt houden.

Alleen al om deze redenen is het aan te raden om een niet te oud model smartphone te hebben maar hem in te ruilen voor een nieuwer exemplaar.

Ik dwaalde een beetje af, wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat je ongeveer kunt herleiden hoe oud je iPhone is als je weet uit welk jaar hij komt.

Zo kan je dan weer tamelijk eenvoudig een indicatie hebben van welke iPhone je hebt.

Heel precies is deze methode allemaal niet, daarvoor heb je namelijk het modelnummer van je telefoon nodig.

En gelukkig is dit bij Apple iPhones heel eenvoudig te vinden.

Hoe kan je het model nummer op je iPhone vinden?

Als je het modelnummer van je iPhone wilt vinden kan je dat in een paar eenvoudige stappen doen.

Ik zal je nu uitleggen hoe je dat doet.

  1. Ga naar de instellingen op je iPhone.
  2. Ga naar algemeen.
  3. Ga naar info

Nu zie je een aantal teksten onder elkaar staan zoals de naam van je iPhone, welke software versie er op je telefoon draait en wat informatie over het serienummer.

Maar het belangrijkste op dit moment is de tekst “modelnummer”.

Rechts van deze tekst zie je een nummer staan.

Onthoud dit nummer goed, of beter nog, schrijf het even op.

Aan de hand van dit nummer kan je heel eenvoudig schterhalen welke iPhone je hebt.

Met dit nummer kan je nameljk in een overzicht op de Apple website zien welke iphone jij op dit moment hebt.

Klik hier om naar dat overzicht te gaan >>

Kan je op een andere manier het modelnummer van je iPhone vinden?

iphone op tafel

Bij een hoop modellen kan je het modelnummer ook op de behuizing van je iPhone vinden.

Op de nieuwere modellen vind je het modelnummer terug op de zijkant van je iPhone, daar waar je jouw simkaart in je iphone stop staat dat nummer namelijk ook vermeld.

iPhone 8 of nieuwer

Heb je een iPhone 8 of nieuwer (dan is je telefoon uit september 2017 0f nieuwer) dan kan je het modelnummer ook vinden door aan de zijkant waar je de simkaart in het apparaat stopt het modelnummer te vinden.

Om dit nummer te kunnen lezen moet je de simkaarthouder en de simkaart verwijderen.

Nu kan je het nummer aan de bovenkant van deze uitsparing zien, het nummer staat dan aan de beeldscherm zijde van deze uitsparing.

Zorg voor goed licht en dan kan je zo het modelnummer van jouw iPhone ook terugvinden.

iPhone 7 of ouder

Heb je een oudere iPhone (iPhone 7 of ouder) dan is je telefoon van september 2016 0f ouder.

Op deze modellen staat het modelnummer niet bij de uitsparing aan de zijkant.

Op deze modellen kan je op de achterzijde onder de tekst “iPhone” het modelnummer terug vinden.

Heb je een iPhone 7 of ouder?

Als je een iPhone 7 of ouder hebt dan is het verstandig om niet te lang neer te wachten met het kopen van een nieuwe iPhone.

Op deze al wat gedateerde modellen zitten wat minder goede camera’s als op de nieuwere modellen en, belangrijker nog, de updates van het besturings systeem zouden binnenkort wel eens verleden tijd kunnen zijn.

Ondanks dat iPhones heel erg stabiel draaien zijn er altijd wel wat bugs of bedreigingen die je telefoon minder stabiel maken en een eenvoudige prooi maken voor hackers.

Om goed beveiligd te blijven kan je dna het beste op zoek gaan naar een nieuwe iPhone.

Waar kan je een goedkope nieuwe iPhone kopen?

Als je zover bent dat je een nieuwe iPhone wilt kopen dan is het verstandig om te weten waar je een goedkope nieuwe iphone kunt kopen.

Hier kom je vaak het beste achter als je een actuele prijzen vergelijker raadpleegt.

Door een vergelijker te gebruiken kom je in een paar simpele klikken uit bij de beste deals van dat moment.

Klik hier om naar de beste actuele iPhone aanbiedingen te gaan >>

Door de bovenstaande link te gebruiken ga je naar de vergelijker op deze website en kom je uit bij een overzicht met de beste deals van de iphone die jij wilt hebben.

Neem hier echt even de tijd voor als je niet teveel voor je nieuwe toestel wilt betalen.

Door de prijzen goed met elkaar te vergelijken bespaar je jezelf een hoop geld, geld dat je vast beter kunt gebruiken als voor een te duur abonnement of los toestel.

Beste moment om iPhone te kopen?

Wat is het beste moment om iPhone te kopen? Deze vraag krijg ik steeds vaker binnen.

Vandaar dat ik vandaag heb besloten om hier een los blog artikel aan te wijden.

Enerzijds om deze vraag voor jou te beantwoorden, als je op dit artikel terecht bent gekomen dan is de kans namelijk erg groot dat jij ook graag een antwoord op deze vraag zou willen hebben.

Anderzijds zodat ik niet iedere keer een aparte email aan het antwoord moet wijden en ik de mensen die me deze vraag mailen gewoon naar dit artikel door kan verwijzen.

Een win,win situatie dus.

Aan de ene kant ben ik even wat tijd kwijt om dit artikel te schrijven en aan de andere kant bespaart het me dus een hoop tijd omdat ik dan in de toekomst geen tijd meer kwijt ben aan lange uitgebreide emails maar gewoon dor kan verwijzen naar dit artikel.

Genoeg uitleg over waarom ik dit artikel vandaag ga schrijven, laten we maar gewoon beginnen.

Beste moment om iPhone te kopen?

beste moment om iphone te kopen

Het beste moment om een iPhone te kopen kan van een aantal factoren afhangen.

Misschien loopt je huidige abo binnenkort wel af en wil je weten wat de beste tijd is voor een nieuwe iPhone.

Zo kan het bijvoorbeeld ook zijn dat je zo laat mogelijk een oud model wilt kopen en het alsmaar uit wilt stellen in de hoop dat de toestellen dan op een gegeven moment voordeliger worden

Misschien wil je wel wachten op de release datum van de nieuwste iPhone om dan het nieuwe vlaggenschip van Apple met of zonder abonnement te kopen.

Of misschien wil je deze release datum wel afwachten omdat de kans dan erg groot is dat het huidige vlaggenschip flink in prijs verlaagd wordt.

Zoals je ziet zijn er dus voldoende redenen te bedenken waarom het niet voor iedereen op hetzelfde moment het juiste moment is om een iPhone te kopen.

Loopt je iPhone abonnement af?

Als je huidige abo afloopt dan kom je voor de keuze te staan of je een sim only abo af wilt sluiten voor je huidige iPhone, een sim only voor je nieuwe toestel wilt hebben (inclusief het nieuwe toestel) of een nieuwe iPhone wilt hebben met een nieuw abonnement.

Dit zijn lastige keuzes, keuzes die je zelf moet maken voordat je kunt beslissen wat het beste moment is om te vernieuwen.

Wil je een oudere iPhone kopen?

Ben je toe aan een nieuwe iPhone maar hoef je niet zo nodig het laatste model te hebben?

Dan kan je met een wat ouder model nog steeds helemaal up to date zijn alleen zonder de laatste nieuwe snufjes.

Als je dit prima vind dan kan je vaak gebruik maken van hele leuke en vooral voordelige deals.

Wacht je de nieuwe release datum van de nieuwste iPhone af?

Heb je alleen maar interesse in de allernieuwste iPhone? Dan ontkom je er niet aan om te wachten op de nieuwe release datum.

Als je die datum afwacht heb je als eerste de aller nieuwste iPhone in je bezit maar dat kan nog wel even duren.

Het ziet er nu naar uit dat de nieuwe iPhone 12 pas medio september 2020 uitkomt.

Misschien is het wel handiger om nu de nieuwe iPhone 11 te kopen en tegen de tijd dat de opvolger uitkomt je toestel om te ruilen.

Betaal niet teveel voor je nieuwe iPhone

Zoals je ziet is er dus niet 1 beste antwoord voor iedereen te geven.

Wat ik je wel aan kan geven en wat voor iedereen geldt ongeacht welke iPhone je wilt hebben is dat je ten alle tijden goed om je heen moet kijken.

iPhones zijn namelijk erg gewild en worden door veel aanbieders en providers aangeboden.

Door de prijzen goed met elkaar te vergelijken kan je jezelf namelijk een hoop geld uitbesparen.

Geld dat je uit kan geven aan bijvoorbeeld een nieuwere iPhone of een iPhone met meer geheugen als je al zeker weet welk model en type je wilt hebben.

Ook iPhone accessoires zoals hoesjes, AirPods of iTunes tegoed kan je vaak kopen van het uitgespaarde geld.

Wat je het beste kunt doen om te zorgen dat je niet teveel voor je nieuwe iPhone betaald is de actuele aanbiedingen en prijzen goed met elkaar te vergelijken.

Door de prijzen goed met elkaar te vergelijken ben je altijd goedkoper uit als wanneer je gewoon een winkel binnen loopt en de eerste de beste aanbieding van de verkoper gelooft en direct een nieuwe iPhone koopt.

Nou is alle actuele aanbiedingen vergelijken een hele klus en daarom heb ik op deze website diverse vergelijkers voor je staan.

Alle vergelijkers worden automatisch wekelijks van een update voorzien.

Door deze updates weet je zeker dat je altijd de goedkoopste aanbiedingen op je scherm ziet, zowel van de iPhones met als ook de iPhones zonder abonnement.

Wacht niet langer en vergelijk de iPhone prijzen eerst goed met elkaar voordat je met je pinpas gaat zwaaien!

Wat het beste moment om iPhone te kopen is hangt dus van een aantal factoren af maar wat niet veranderd is dat op ieder moment in het jaar er verschillende aanbiedingen zijn.

Betaal dus niet teveel en vergelijk alle aanbiedingen altijd eerst voordat je een beslissing neemt!

Heel veel plezier met je nieuwe iPhone.

Waar kan je een goedkope iPhone 11 kopen?

goedkope iphone 11 kopenWil je een goedkope iPhone 11 kopen? Dan ben je hier op de juiste website aangekomen. We houden namelijk alle prijzen van de populaire iPhone aanbieders in de gaten en laten het je weten als er ergens een leuke deal te scoren is.

Ben je op zoek naar een zo goedkoop mogelijke iPhone 11 dan kom je met onderstaande prijzen vergelijker in een paar klikken uit bij de goedkoopste aanbieder.

Zo weet je zeker dat je de, op dat moment, beste prijs voor je nieuwe smartphone hebt gevonden.

Aangezien de prijzen vergelijker constant updates krijgt ben je er dus op ieder moment zeker van dat je de op dat moment goedkoopste prijzen op je scherm hebt staan.

Scoor hier een goedkope iPhone 11

Zoals je hierboven in de vergelijker kunt zien zijn er een hoop verschillende uitvoering van de iPhone 11 toestellen.
Zo kan je kiezen uit de iPhone 11, de iPhone 11 Max en de iPhone 11 Max Pro.
Ook zijn alle toestellen in  verschillende kleuren en met verschillende opslag capaciteiten verkrijgbaar.
Daarnaast zijn er bij de verschillende aanbieders ook nog eens verschillende prijzen, aanbiedingen en deals beschikbaar.
Het is onbegonnen werk om zelf al die aanbiedingen met elkaar te vergelijken en dan bij de voor jou beste deal uit te komen.
Daarom hebben we hierboven een handige prijzen vergelijker voor je geplaatst.
Door deze vergelijker te raadplegen voor je je pinpas trekt bespaar je jezelf een hele hoop kostbare tijd en, misschien nog wel belangrijker, een hoop geld.
De onderlinge prijzen verschillen bij de diverse aanbieders namelijk enorm.
Pas dus op dat je niet teveel geld voor je nieuwe Apple smartphone betaald.

Een goedkope oudere iPhone betalen?

Hoef je niet zo nodig de allerlaatste iPhone 11 te hebben dan kan je voor aanzienlijk minder geld een hele leuke deal maken en nog meer geld besparen.

Ben je namelijk ook tevreden met een met een iPhone 8, X of XS?

Dan kan je zowel met als zonder abonnement voor weinig geld een prachtige iPhone kopen.

Maar ook in dat geval raad ik je aan om niet zomaar klakkeloos bij het zien van de eerste de beste aanbieding over stag te gaan.

Ook hier geldt dat het belangrijk is om de prijzen eerst goed met elkaar te vergelijken.

Hiervoor kan je de prijzen vergelijker op de homepage gebruiken.

In deze vergelijker zie je namelijk alle op dit moment beschikbare iPhone uitvoeringen staan en weet je zeker dat je niet teveel betaald.