Blog

iPhones worden niet 15% duurder

iphone worden niet 15% duurderIphones worden niet 15% duurder!

Toen ik dat las dacht ik nog, huh, zouden ze duurder worden dan? Heb ik de laatste tijd liggen slapen of heb ik gewoon een nieuws bericht van Apple gemist?

Gelukkig was beide niet het geval.

Hoe het wel zit en waar dit bericht vandaan komt ga ik je nu uitleggen.

Geloof je het allemaal wel met het laatste nieuws en wil je gewoon zo goedkoop mogelijk een iPhone kopen? Dan raad ik je aan om de actuele aanbiedingen te bekijken door gebruik te maken van deze prijzen vergelijker.

Zo weet je zeker dat je niet teveel betaald voor je nieuwe iPhone.

iPhone worden niet 15% duurder, leuk maar hoe zit dat dan precies?

Mocht je het macro nieuws (het nieuws van de hele wereld) een beetje volgen de laatste tijd dan zal het je niet ontgaan zijn dat er een paar belangrijke thema’s de gemoederen bezig houden.

Naast het milieu en de Brexit zijn het vooral de berichten rond de tarieven deal tussen China en de USA  die de gemoederen bezig houden.

Waar het in het kort op neer komt is dat China en de Verenigde Staten heen en weer met extra tarieven op elkaars producten aan het dreigen zijn en de laatste jaren het niet alleen bij dreigingen hebben gelaten.

Bedrijven als Apple fabriceren een hoop producten in lage loon landen zoals onder andere China.

Als er komende zondag (15 december 2019) geen deal was bereikt tussen beide grootmachten dan zou president Trump een extra import tarief op een hoop producten gaan heffen.

Ook de producten van Apple die in het buitenland gemaakt worden en dus naar de US geïmporteerd moeten worden zouden hierdoor dus duurder gaan worden.

Er is uitgerekend dat de Air Pods, iPads en iPhones hiermee voor consumenten 15% duurder zouden worden.

Nou gaat dit over amerika maar het is ook iet uitgesloten dat we hier in Nederland ook mee te maken gehad zouden hebben als deze tarief verhogingen er doorheen waren gekomen.

Worden iPhones nu dan goedkoper?

Met het bereiken van de handels deal tussen beide landen worden de iPhones overigens niet goedkoper.

Door het uitblijven van de verhoogde tarieven zijn de iPhones hooguit niet 15% durder geworden vanaf volgende week en in dat opzicht zijn ze dan wel goedkoper geworden.

Maar ten opzichte van de prijzen van, laten we zeggen, de laatste weken worden de iPhones en overige Apple producten volgende week niet ineens een stuk goedkoper.

Was een tarief verhoging dan zo erg geweest?

Als je een nieuwe iPhone wilt kopen wil je daar natuurlijk niet teveel voor betalen, dat is logisch.

Als de prijzen van een iPhone ineens 15% hoger komen te liggen dan is het ook logisch dat minder mensen een iPhone kopen, hierdoor worden er dus minder verkocht en dat is weer slecht voor de economie.

Door de iPhone prijzen niet te verhogen worden ze meer verkocht en hierdoor wordt de economie gestimuleerd.

Het is dus voor de economie (de omzet voor winkels die de iPhones verkopen) goed nieuws dat de prijzen niet ineens met 15% verhoogd gaan worden.

Wat merk jij van het uitblijven van deze extra tarief verhogingen?

Was je van plan om een iPhone, iPad of Air Pods te kopen dan bespaar je jezelf met het uitblijven van de voorgestelde tarief verhogingen dus 15% op deze Apple producten.

Hierdoor betaal je dus simpel gezegd de komende weken 15% minder voor de producten die je toch al van plan was om te gaan kopen.

Vergelijk de prijzen goed voordat je een nieuwe iPhone koopt!

Ik heb deze website opgezet omdat ik het leuk vind om over Apple producten en dan met name de iPhones te bloggen.

Ik heb veel interesse in Apple producten, ik vind ze mooi en ze werken geweldig.

Een andere reden waarom ik deze website begonnen ben is omdat ik jou wil helpen als je een iPhone wilt kopen.

Door mijn website te gebruiken en dan met name de prijzen vergelijkers kom je in een paar klikken uit bij de goedkoopste deals van de beste aanbieders van Nederland.

Hoe je het ook went of keert, een iPhone is nou eenmaal een duur product en wat je echt niet wilt is er achter komen dat je voor je iPhone met of zonder abonnement teveel hebt betaald.

Als je een iPhone wilt kopen maar niet teveel wilt betalen dan raad ik je dus aan om de vergelijkers op deze website te raadplegen.

Ze werken heel eenvoudig en besparen je een te duur aangeschafte iPhone, verder besparen ze je een hoop tijd doordat je niet zelf eerst alle aanbiedingen met elkaar moet vergelijken.

Wil je niet teveel betalen voor je nieuwe iPhone check dan eerst de actuele aanbiedingen!

Apple repareert je iPhone 6S (of 6S Plus) gratis

Apple repareert je iPhone 6S (of 6S Plus) gratisJa daar sta je vast wel van te kijken, ik moest het nieuwsbericht namelijk ook nog een keer lezen om het goed tot me door te laten dringen.

Repareert Apple je iPhone 6S (of 6S Plus) gratis?!

Kort samengevat…

Ben jij in het bezit van dit toestel lees dan snel verder zodat je precies te weten komt wat hiermee bedoeld wordt en wanneer je hiervoor in aanmerking komt.

Apple repareert je iPhone 6S (of 6S Plus) gratis

Eerlijk gezegd wist ik niet eens dat er problemen waren met de iPhone 6S (Plus) toestellen maar als Apple aangeeft om ze gratis te gaan repareren dan is er vast iets meer aan de hand.

Je zou denken als er een paar toestellen zijn met hetzelfde euvel dat er weinig aandacht aan geschonken zou worden en dat is veelal ook zo.

Maar als er een specifiek nieuwsbericht uitgaat waarin wordt vermeld dat een hele serie toestellen met een specifiek probleem kostenloos gerepareerd kan worden dan heb je mijn aandacht en is er vast meer aan de hand.

Dit blogbericht schrijf ik dan ook vooral om jou goed te kunnen informeren.

Wat is het probleem met de Apple iPhone 6S (Plus) toestellen?

Laten we maar even met het begin beginnen, want ik kan me zo voorstellen dat dit nieuws voor je is.

Blijkbaar is er een probleem met een los onderdeel in deze populaire smartphones. Welk onderdeel het precies is ben ik helaas niet achter gekomen, maar dat maakt gelukkig ook niet uit.

iPhone 6S problemen

Het is veel belangrijker om te weten wat er aan de hand is.

Blijkbaar zorgt dit onderdeel dat niet bij naam genoemd wordt (of ik heb het gewoon niet kunnen vinden…kan natuurlijk ook) ervoor dat er problemen ontstaan met de stroom verzorging in je 6S (Plus) toestel.

Geeft jouw toestel aan dat de batterij leeg is en schakelt hij daardoor direct helemaal uit dan kan je hem daarna ook met geen mogelijkheid meer aan de praat krijgen.

De telefoon denkt namelijk dat de batterij dan helemaal leeg is.

Als jij dit probleem ook hebt dan kan je, ondanks dat je je telefoon misschien wel de hele tijd hebt opgeladen gewoon niet meer aan de praat krijgen.

Dat is natuurlijk erg balen want dan kan je je telefoon niet meer gebruiken.

Hoe weet je of jouw iPhone 6S (Plus) gratis gerepareerd kan worden?

Als je denkt dat je in aanmerking komt voor een gratis reparatie aan je smartphone met het hierboven genoemde specifieke probleem dan kan je dat controleren op de support website van Apple.

Apple support website

Op deze pagina kan je controleren of jouw toestel in aanmerking komt voor de gratis reparatie.

Wat je via bovenstaande link kunt doen is het serienummer van jouw iPhone 6S (of iPhone 6S Plus) in de serienummer checker intoetsen en door het indrukken van de blauwe button kom je er dan achter of jouw toestel ook in aanmerking komt voor gratis reparatie door Apple.

Heb je dus problemen met je iPhone neem dan even de tijd hiervoor en check het even.

Om welke iPhone 6 (of 6S Plus) toestellen gaat het?

De toestellen waar het om gaat zijn in een specifieke periode geproduceerd. Het gaat dus niet om alle6S (Plus)  toestellen die Apple geproduceerd heeft.

De toestellen waar het om gaat zouden geproduceerd zijn in de periode van oktober 2018 t/m augustus 2019.

Het gaat dus om tamelijk nieuwe toestellen van het type dat Apple al in september 2015 heeft geïntroduceerd aan het grote publiek.

Wil je een iPhone 6S of 6S Plus kopen?

Wil je een goedkope iPhone kopen?

Dan kan het zijn dat je aan de 6S of de 6S Plus zit te denken.

Een goedkopere iPhone kan je momenteel niet kopen (behalve de standaard iPhone 6 dan) via een webshop of winkel, en er is natuurlijk niets mis mee om deze prachtige telefoon voor een zacht prijsje op de kop te kunnen tikken.

En alhoewel Apple deze toestellen ondertussen niet meer produceert zijn er nog genoeg exemplaren te koop.

Mocht je hier interesse voor hebben onthoud dan wel even dat je een toestel kunt kopen met dit euvel.

Wat je zou moeten doen als je dit toestel wilt kopen is direct op de support site van Apple kijken of jouw serienummer erbij zit.

Het probleem is natuurlijk wel dat als je geen problemen met je toestel hebt je hem ook niet hoeft te laten repareren.

Mocht je in de toekomst dit probleem ook krijgen met je (nieuwe) toestel dan weet ik niet hoelang je hem nog gratis door Apple kunt laten repareren.

Beter zou het zijn om voor een jonger toestel te gaan maar dat moet je natuurlijk zelf weten.

Betaal niet teveel voor je nieuwe iPhone!

Voor welk toestel je ook gaat, zorg er in ieder geval voor dat je niet teveel betaald. Het zou namelijk zonde van je ged zijn als je teveel betaald voor je nieuwe iPhone.

Door gebruik te maken van onderstaande prijzenvergelijker weet je zeker dat je de goedkoopste aanbiedingen in 1 overzicht hebt.

Dat scheelt je een hoop tijd en uiteindelijk ook een hoop geld.

Vergelijk de onderstaande deals dus goed voordat je je nieuwe iPhone koopt!

Is de iPhone 11 productie verhoogd?

iPhone 11 productieApple had verwacht dat de nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro veel fans zouden hebben en dat ze massaal besteld en verkocht zouden worden.

Maar dat de iPhone 11 productie opgeschroefd moest worden om aan de gigantische vraag te kunnen voldoen hadden ze zelf ook niet aan zien komen.

De laatste inzichten hebben de stoutste verwachtingen van de wereldwijde smartphone marktleider dan ook echt overtroffen.

De opvolgers van de iPhone XS en XR zijn nog niet zolang te bestellen maar toch kan men nu al niet meer aan de vraag voldoen.

iPhone 11 productie moet verhoogd worden om aan de vraag te kunnen voldoen

Dit is natuurlijk prima nieuws voor Apple maar door de geweldige verkoopcijfers van de eerste maand en de uitstaande bestellingen kwamen ze al gauw tot de conclusie dat de productie snel verhoogd zou moeten worden om aan de enorme vraag te kunnen voldoen.

Ieder jaar wordt er een aanname gedaan van het aantal toestellen die ze verwachten te verkopen in de eerste periode na de lancering.

De Amerikaanse smartphone producent kwam er al heel snel achter dat de schattingen van de te verwachten te verkopen toestellen veel te laag ingeschat waren.

De nieuwe iPhones zijn nog niet zolang beschikbaar

Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn de nieuwe iPhones pas een kleine maand beschikbaar voor levering en kan je ze net iets langer bestellen.

Dat je ze al wat langer kon bestellen is ook geen schokkend nieuws.

Net zoals ieder jaar was er ook dit jaar weer een Apple evenement waar alle nieuwe gadgets uit de doeken werden gedaan en daar zaten volgens goed gebruik ook de nieuwe iPhone modellen bij.

Doordat dit evenement, zoals ieder jaar, in september was zijn er nu in begin oktober wereldwijd niet voldoende toestellen beschikbaar.

Lopen alle iPhone 11 modellen storm?

Nou zou je verwachten dat alle iPhone 11 modellen niet aan te slepen zijn maar dat is niet helemaal waar.

Apple heeft voor dit jaar de iPhone 11, de iPhone 11 pro en de iPhone 11 Pro Max uitgebracht.

En alhoewel de normale uitvoering en de Pro versie niet aan te slepen zijn blijven de verkoopcijfers van de iPhone 11 Pro Max wat achter bij de overige 2 modellen.

Niet dat ze niet goed verkopen maar ze gaan gewoon wat minder hard over de toonbank.

Het is ook het duurste model dat niet zo heel erg hard loopt dus dat is dan ook wel weer te verklaren.

Met hoeveel procent wordt de productie opgeschroefd?

Apple heeft een opdracht uitgestuurd om 8.000.000 (8 miljoen) extra exemplaren te laten produceren.

Dit komt neer op een verhoging van de productie capaciteit met 10%.

De verwachting is niet alleen dat dit gedaan wordt om aan de wereldwijd grote vraag te kunnen voldoen maar ook omdat er in het najaar een grote verkoop golf verwacht wordt.

Straks komt het Black Friday Weekend eraan en aansluitend start de periode naar de Sinterklaas en Kerst waardoor er meer cadeautjes gekocht worden en er verwacht wordt dat er ook (nog) meer iPhone verkocht gaan worden.

Om aan al deze facetten te kunnen voeldoen is er dus besloten om de productie met 10 procent te verhogen.

Wil je een Goedkope iPhone kopen?

Als je zelf nu ook een goedkope iPhone wilt kopen dan is het verstandig om op tijd te bestellen zodat je niet geconfronteerd wordt met een extra lange levertijd.

Verder is het heel belangrijk dat je de actuele prijzen goed met elkaar vergelijkt. Door de prijzen goed te vergelijken kan je jezelf een hoop geld besparen.

Gebruik hiervoor onze hieronder staande iPhone prijzen vergelijker zodat je in 1 oogopslag de beste delas op je scherm hebt staan en je niet teveel betaald.

iPhone 11 pre order plaatsen bij GSM Web

Wil je een iPhone 11 pre order plaatsen?

Daar ben je niet alleen in!

We hebben al meerdere emails ontvangen over de iPhone 11 en dan met name over waar je het beste en vooral goedkoopste een pre order kunt plaatsen voor het nieuwe vlaggenschip van Apple op smartphone gebied.

We hebben de goedkoopste webwinkel voor je gevonden en willen die graag met je delen.

Plaats je nu een pre order bij GSM Web dan heb je hem overmorgen al in je bezit!!!

Het is vandaag 18 september 2019, dus als je u een pre order plaatst heb je de nieuwste iPhone 20 september 2019 al in je bezit en ben je zeker één van de eerste die de nieuwe iPhone heeft.

Klik NU hier en ga direct naar de pre order pagina van GSM Web (Met hoge kortingen)

iPhone 11 pre order bij GSM Web met laagste prijs garantie

Van alle aanbieders die er zijn hebben we aanbiedingen eens naast elkaar gelegd en we kwamen er al snel achter dat je op dit moment het beste via GSM Web een pre orer kunt plaatsen voor de nieuwe iPhone 11.

Op deze pagina staan alle prijzen van alle toestellen in een handig overzicht bij elkaar.

Hierdoor zie je in één oogopslag en op 1 pagina wat een nieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max kost.

Wacht dus niet langer en neem direct een kijkje op de hierboven genoemde pagina.

iPhone 11 pre order bij GSM Web

 

 

Goedkoopste iphone kopen? Vergelijk de prijzen dan goed!

goedkoopste iphoneBen je op zoek naar de goedkoopste iphone? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Heb je weinig tijd maar wil je gewoon in een paar klikken naar de beste deal met iPhones met of zonder abonnement? Dan kom je via onderstaande link direct bij onze actuele prijzen vergelijker uit.

We hebben hier een handige prijzen vergelijker staan >>

Heb je wat meer tijd dan raden we je aan om het hele artikel goed te lezen!

Dit, omdat er nogal wat te kiezen valt tussen de verschillende Apple iPhones. Zo zijn er diverse modellen te koop van verschillende jaargangen.

Je kan ook kiezen uit diverse opslag capaciteiten uitvoeringen en kleuren en natuurlijk zijn de prijzen ook heel erg belangrijk.

Om je keuze wat makkelijker te maken helpen we je vandaag in een paar stappen naar het toestel van jouw keuze, en onderaan deze pagina hebben we onze actuele prijzen vergelijker voor je staan waar alle beschikbare iPhones te vergelijken zijn.

Om het zo overzichtelijk mogelijk voor je te maken hebben we besloten om niet alle aanbieders mee te nemen maar alleen de goedkoopste aanbieders voor je aan te bieden, hierdoor betaal je niet teveel en hoef je niet eeuwig lang door alle aanbieders heen te scrollen.

In 3 stappen naar de goedkoopste iPhone

Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je geen idee welke iPhone je nou het beste kunt kiezen?

Je wilt waarschijnlijk niet teveel betalen voor je nieuwe iPhone anders was je waarschijnlijk ook niet op deze pagina terecht gekomen.

Dat klinkt allemaal erg logisch maar zit je echt nog wel te wachten op een iPhone 6 of betaal je dan misschien liever toch wat meer en koop je een nieuwere iPhone waardoor je langer met je toestel kunt doen, een snellere processor hebt, een betere camera en langer recht op de laatste beveiligings patches en updates van je iOS besturings systeem?

Zomaar wat vragen waar alleen jij zelf antwoord op kunt geven.

Hier kan je waarschijnlijk nou niet echt wat mee daarom hebben we besloten om je op weg te helpen door je in 4 stappen wegwijs te maken in het enorme aanbod van verschillende iPhones.

Met deze 3 stappen kom je vanzelf uit bij het toestel dat het beste aan jouw wensen voldoet en aansluitend kan je dan in de prijzen vergelijker de beste deal uitkiezen en gewoon vanuit je eigen luie stoel heel relaxed je nieuwe iPhone uitkiezen en bestellen zodat hij gewoon met de post wordt thuisbezorgd.

Leuker kunnen we het niet maken…en inderdaad…makkelijker ook niet!

Stap 1: Welke iPhone wil je hebben?

Om je keuze wat eenvoudiger te maken is het handig om te beginnen met de vraag welke iPhone je het liefste wilt hebben.

Wil je de iPhone 6, 7, 8, X of de laatste nieuwe XS of XR hebben?

Al deze modellen zijn nog te koop en hoe ouder het model is hoe goedkoper je hem kunt kopen maar aan de andere kant is het ook zo dat hoe ouder het toestel is hoe minder je toestel is voorzien van de nieuwste technieken en gadgets.

Als je bijvoorbeeld de beste camera wilt hebben omdat je de best mogelijke foto’s, selfies en video’s wilt maken met je telefoon dan is de XR of de XS de beste keuze voor jou.

Maar als je met de iPhone 8 bijvoorbeeld ook tevreden bent dan ben je in ieder geval een stuk goedkoper uit (maar op de prijs komen we zo nog terug in stap 3).

Stap 2: Hoeveel geheugen moet je nieuwe telefoon hebben?

Alle hierboven beschreven modellen komen in verschillende opslag capaciteiten.

Afhankelijk van wat je met je smartphone wilt doen is het belangrijk om alvast na te denken over het geheugen van je nieuwe telefoon.

Full HD of zelfs in 4K filmen is natuurlijk geweldig maar het is dan wel aan te raden om voor zoveel mogelijk geheugen te gaan als je tenminste niet na een paar minuten filmen al tijd vrij wilt maken om je filmpjes van je telefoon af te halen alvorens je verder kunt gaan.

Niks leuks aan natuurlijk als je een video opneemt en ineens de melding in beeld krijgt dat je geheugen vol is en je video content er ineens mee stopt door ruimte gebrek.

Stap 3: Wat wil je voor je telefoon betalen?

Hoe je het ook wend of keert, Apple producten zijn nou eenmaal niet goedkoop. Je krijgt daarvoor een betrouwbaar, eenvoudig te gebruiken en stabiel draaiend product maar hier betaal je veelal wat meer voor (zeker als je voor het nieuwste model kiest).

Het is dan ook handig om van te voren te bepalen wat je voor je nieuwe telefoon uit wilt geven, zorg in ieder geval dat je een range in je hoofd hebt waartussen je nieuwe telefoon zou moeten vallen.

Natuurlijk wil je zo weinig mogelijk voor je telefoon uitgeven maar het is natuurlijk wel handig om naast de prijs ook goed na te denken over wat je van je telefoon verwacht.

Het zou zonde zijn als je een paar tientjes bespaard en achteraf niet tevreden bent met je nieuwe telefoon, denk dus goed na over wat je voorkeur is.

Vind de goedkoopste iPhone met onze prijzen vergelijker

Tenslotte hebben we hieronder een handige prijzen vergelijker staan die je in een paar stappen naar jouw ideale iPhone brengt.

Alle beschikbare modellen staan erin, kies, vergelijk, klik en koop.

Gebruiksvriendelijker wordt het niet!

Heel veel plezier met je nieuwe goedkope iphone.

iPhone 11 – Dit weten we over de opvolger van de iPhone XS

iPhone 11De iPhone 11 is de opvolger van de populaire iPhone XS. Ben je op zoek naar al het laatste nieuws over dee nieuwe iPhone? Lees dan snel verder en ontdek alles wat je over de nieuw smartphone van Apple moet weten.

We gaan je onder andere vertellen wat we al over de specs weten maar ook wat de verwachte prijzen zijn en wanneer de release van de iPhone 11 is

Ben je hier benieuwd naar dan heb je na het lezen van dit artikel in 1 keer al je vragen over de nieuwste iPhone beantwoord.

Wanneer is de iPhone 11 release datum?

Wat we nu weten over de nieuwe iPhone 11 release datum is dat die voor Nederland, net als voor een hoop andere landen, zal zijn op

Komt er dit jaar ook weer een Apple event?

Apple event 2019

Hier kunnen we kort over zijn, JA!

Ook dit jaar komt er weer een speciaal Apple event waar de laatste nieuwe gadgets, telefoons en andere eventuele nieuwe apparaten van Apple de revue passeren.

Volgens traditie zal Apple zelf niet met al teveel nieuws naar buiten treden voorafgaand aan dit evenement wat ze gaan organiseren.

Voor de laatste definitieve nieuwtjes zal je dus nog even geduld moeten hebben en het moeten doen met de geruchtenstroom, die we nauwlettend in de gaten houden voor je.

Maar dat de nieuwe iPhones en iOs 13 uit de doeken worden gedaan is zo goed als zeker evenals een gedetailleerde uitleg over de nieuwe camera’s op de nieuwe iPhone modellen.

Wanneer is het Apple event 2019 en waar wordt het gehouden?

Apple heeft de uitnodigingen naar de gasten verstuurd, heb je nog geen uitnodiging ontvangen dan zal je er waarschijnlijk niet bij aanwezig zijn.

Maar gelukkig is daar het internet met al zij bijpassende technologie, hierdoor zak je waarschijnlijk live of of achteraf de videobeelden kunnen volgen/zien.

Vorig jaar was er namelijk ook een video registratie van het evenement en dat verwachten we dit jaar eigenlijk ook weer.

We hebben nog geen bevestiging kunnen vinden dat dit ook echt het geval zal zijn, maar zodra we hier wat meer over weten laten we het je zeker zo spoedig mogelijk weten.

Het 2019 Apple event zal op 10 september 2019 gehouden worden in het Steve Jobs Theatre in Cupertino.

De verwachte aanvangstijd van het evenement waar de iPhone 11 onthuld gaat worden is 10:00 uur.

Dit is de lokale tijd in Californië, tel daar dus 9 uur bij op als je de lokale Nederlandse tijd wilt weten, omgerekend zal het evenement beginnen om 19:00 uur lokale tijd in Nederland, hou dat tijdstip dus alvast geblokt in je agenda als je als eerste op de hoogte wilt zijn van alle nieuwtjes omtrend de nieuwe Apple producten voor dit jaar.

Hieronder een korte video van het Steve Jobs Theatre in Cupertino, Californië.

 

Welke iPhone 11 modellen worden er verwacht?

Voor alsnog is er nog niet definitief aan te geven welke toestellen er in september op het Apple event aangekondigd gaan worden, maar naast de iPhone 11 verwachten we ook een iPhone 11 Max en een opvolger van de iPhone XR.

Wat gaat de iPhone 11 kosten?

Ook de definitieve prijzen zijn nog niet bekend maar kijkende naar de adviesprijzen van de bestaande topmodellen van Apple zoals die in september 2018 bekend gemaakt werden zullen de prijzen wel rond hetzelfde niveau liggen.

Alhoewel de hoge toestel prijzen duidelijk laten zien dat er toch minder toestellen verkocht worden dan een paar jaar geleden toen de toestellen nog een stuk goedkoper waren.

Van de andere kant heeft Apple duidelijk last van de aanhoudende prijzen oorlog inclusief de heffingen over en weer tussen China en Amerika.

Kort samengevat…het blijft nog even koffiedik kijken!

Houd voor het gemak maar even de actuele prijzen van de bestaande iPhone toestellen aan als advies verkoop prijs van de iPhone 11 modellen.

Deze prijzen kan je vinder door hier te klikken.

Wanneer kan je voor de nieuwe iPhone een pre-order plaatsen?

Zoals het er nu naar uitziet kan je op 13 september 2019 al een pre-order plaatsen voor de nieuwe iPhone 11.

Als je dat doet weet je zeker dat je als eerste van je vrienden in het bezit kunt zijn van de nieuwe iPhone (neem er dan wel gelijk een goed beschermhoesje bij want iedereen zal hem vast willen houden en bekijken, hierdoor bestaat er een grotere kans dat iemand je nieuwe telefoon laat vallen).

Plaats NU een pre order voor de iPhone 11 bij GSM Web voor de beste deal!

Wanneer worden de eerste telefoons verkocht?

Heb je een pre-order geplaatst op 13 september dan kan je er zeker van zijn dat jij jouw nieuwe iPhone 11 al op 20 september in je bezit hebt.

Wil je niet wachten of gewoon liever een iPhone XS of XR hebben?

Vergelijk de prijzen dan goed met elkaar!

Op deze manier kan je jezelf een hoop geld besparen, zorg dus altijd dat je eerst de actuele prijzen en de laatste aanbiedingen goed bekeken hebt.

Dit kan je doen door onze actuele iPhone deals vergelijker te gebruiken, zo weet je zeker dat je niet teveel betaald voor je nieuwe iPhone.

Klik hier om direct naar onze actuele prijzzen vergelijker te gaan >>

Wat is de beste iPhone 6 aanbieding?

iPhone 6 aanbiedingenBen je op zoek naar een goedkope iPhone 6 aanbieding? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Ik heb de beste deals en goedkoopste aanbiedingen van alle iPhones voor jou uitgezocht.

En daar zitten ook de 6 en 6 Plus modellen nog tussen.

Dat er nog steeds vraag naar deze toestellen is zie ik regelmatig terug in de emails.

Vandaar dat ik een artikel schrijf over deze nog steeds prachtige iPhone modellen.

iPhone 6 vraag van een bezoeker van deze website

Ik kreeg laatst namelijk een vraag per email van iemand die gek is van Apple producten maar geen refurbished toestel wilde kopen en ook niet het laatste nieuwe model wilde hebben.

Wat hij wild eweten is of ik hem een goedkope aanbieding van de iPhone 6 aan kon raden?

Na wat emails heen en weer waar we het hadden over de reden waarom hij de iPhone 6 wilde hebben en wat hij er mee wilde doen was het me helemaal duidelijk.

Hij had zich al goed laten informeren en vond de iPhone 6 (of eventueel de iPhone 6 Plus) een prima toestel om te hebben.

Het kwam er op neer dat hij niet zoveel geld neer wilde leggen om de latste nieuwe iPhone te kopen en met het oudste toestel dat nog van updates voorzien was, was hij ook tevreden.

Nou, dan kom je inderdaad al snel bij de iPhone 6 of zijn grotere broer de iPhone 6 Plus uit.

iPhone 6 specs

Als je een goedkope iPhone wilt hebben dan kom je zoals gezegd al snel uit bij de iPhone 6 .

Deze wat oudere modellen doen het nog steeds verassend goed, zijn snel, hebben een goede camera en zijn kortom nog steeds gewilde toestellen.

Mocht jij ook op zoek zijn naar 1 van beide toestellen dan fris ik hieronder nog even je gehugen op met de specs van beide toestellen:

 • Release jaar: 2014
 • iPhone 6 specs
 • Display: Retine 4,7 inch Retina HD (1334 x 750 pixels)
 • Werkgeheugen: 1 GB
 • Processor: 1,4 GHz dual core
 • Kleuren: Zilver, Space grijs en Zwart
 • Opslag: 16GB en 32GB  
 • Afmetingen: 138,1 x 67 x 6,9 mm
 • Gewicht: 129 gram
 • Camera’s: 8MP en 1,2MP front camera
 • Batterij: 1810 mAh

Zoals je ziet is het dus een prima smartphone die misschien niet meer voldoet voor de meest veeleisdende gebruikers maar daar zijn de prijzen dan ook naar.

iPhone 6 met abonnement kopen

Wil je de iPhone 6 in combinatie met een abonnement kopen dan zal je zien dat de prijzen een heel stuk lager zijn als de prijzen van de nieuwe iPhone XS of XR met een abonnement.

Als je niet zo nodig de nieuwste iPone wilt hebben maar wel een goede en vooral mooie Apple iPhone wilt kopen voor een lager maandbedrag dan is dit misschien wel de beste optie voor jou.

iPhone 6 zonder abonnement kopen

Heb je nog een abonnement of wil je je nieuwe toestel met een sim-only abonnementje kopen dan is een los toestel de beste optie voor jou.

Een nieuwe iPhone 6 zonder abonnement was bij release in 2014 al een stuk voordeliger als de losse toestellen die je nu koopt zoals de X, XS en XR modellen.

Maar nu dit toestel al iets ouder is is het wel heel voordelig geworden om hem als los toestel te kopen.

Vergelijk de actuele aanbiedingen goed met elkaar

Of je nou je ipHone 6 met of zonder abonnement wilt kopen. Zorg dat je de laatste aanbiedingen goed met elkaar vergelijkt.

Dit kan je een hoop geld schelen en loont zich dus altijd.

Gebruik hiervoor de onderstaande prijzen vergelijker, die wordt altd voorzien van de actuele aanbiedingen en zo zie je in één oog opslag waar je favoriete toestel het voordeligst wordt aangeboden.

Dit scheelt je niet alleen een hoop geld maar ook een hoop tijd!

iPhone X opnieuw opstarten, zo doe je dat in 3 stappen!

iphone x opnieuw opstartenWil je jouw iPhone X opnieuw opstarten maar weet je nog niet precies hoe je dat het beste kunt doen? Dan ben je niet de enige!

Sinds de nieuweste iPhone geen homeknop onderaan het scherm meer hebben is het voor een hoop mensen niet duidelijk hoe ze hun homeknop loze nieuwe iPhone moeten resetten.

Als je het eenmaal weet is het heel erg simpel en daarom heb ik vandaag een stappenplan voor je hoe je jouw iPhone X opnieuw op kunt starten.

Waarom zou je jouw iPhone willen resetten?

Voordat ik je uit ga leggen hoe je jouw iPhone X opnieuw op kunt starten gaan we eerst even kort kijken naar de redenen waarom je dit zou willen doen.

Als je smartphone niet meer zo snel werkt als hij ooit deed dan is het een goed idee om hem even helemaal te resetten en dat kan je het beste doen door hem even helemaal uit te zetten en weer opnieuw in te schakelen.

Een andere reden waarom je dit zou willen doen kan zijn omdat je een nieuwe app hebt geïnstalleerd die het verreist dat je je telefoon eerst opnieuw opstart voordat je deze app volledig kunt gebruiken.

Een andere veel voorkomende reden om je telefoon te resetten is omdat je een nieuwe (beveiligings) update klaar hebt staan en deze updates wil je natuurlijk direct installeren zodra deze beschikbaar is voor jouw telefoon.

Waarom is het tegenwoordig zo ingewikkeld om je iPhone te resetten?

Eerlijk gezegd heb ik geen idee waarom het met de nieuwe iPhones zo ingewikkeld is om je toestel opnieuw op te starten.

Als je al eerder een oudere iPhone hebt gehad dan zal je zien dat het inderdaad niet meer zo eenvoudig is als dat het voorheen was.

Ondanks dat het nu wat omslachtiger is wil dat gelukkig nog niet zeggen dat het niet meer te doen is.

Het zijn wat meer handelingen en je drukt andere knoppen in maar als je het eenmaal een paar keer gedaan hebt dan zal je zien dat je het best eenvoudig vind.

Maar ik ben het met je eens dat het bij de oudere modellen een stuk eenvoudiger was.

Hoe deed je dat dan bij de oudere iPhones?

Tot de iPhone 6 serie was er niet zo heel veel ingewikkelds aan om je telefoon opnieuw op te starten.

Daarna zijn er wat aanpassingen doorgevoerd.

Voor ik je uit ga leggen hoe de iPhone X opnieuw opstarten werkt behandelen we dit proces voor de oudere modellen eerst nog even heel kort.

iPhone 6 serie opnieuw opstarten

Heb je een oude iPhone zolas de iPhone 6 of ouder dan was het een tamelijk eenvoudige handeling.

Wat je dan moest doen was simpelweg de ronde homeknop onder aan je scherm tegelijk met de uitknop ingedrukt houden totdat het logo van Apple in je scherm verschijnt.

Dan kan je beide knoppen loslaten en start je telefoon vanzelf weer op.

iPhone 7 serie opnieuw opstarten

Vanaf de iPhone 7 en 7 plus is deze handeling overboord gegooit en gaat het resetten op een iets andere manier.

Heb je een toestel als de iPhoen 7 of iPhone 7+ dan doe je het als volgt:

Druk de volume – knop en de uit knop tegelijk in, zodra het Apple logo verschijnt laat je beide knoppen los en gaat het opnieuw opstarten als vanzelf.

iPhone 8 serie opnieuw opstarten

Heb je een iPhone 8 of 8+ dan gaat het opstarten hetzzelfde als bij de iPhone X.

Hoe kan je de iPhone X opnieuw opstarten?

Dat gaat dus als volgt:

 1. Druk de volume + knop in en laat direct weer los
 2. Druk de volume – knop in en laat direct weer los
 3. Druk nu de aan/uit knop aan de zijkant in en houd deze ingedrukt tot het Apple llogo in beeld verschijnt, je kunt de aan/uit knop nu loslaten.

Zoals je ziet stelt een iphone X opnieuw opstarten niet veel voor als je eenmaal weet hoe het moet.

Maar ik ben het met je eens dat het iets omslachtiger is als het opstarten van de oudere iPhone modellen, maar gelukkig hoef je dit ook niet dagelijks te doen.

Wil je een nieuwe iPhone kopen?

Of je nou een iPhone 6, 7, 8, X, XS of XR wilt kopen, voor ieder model is wel iets te zeggen en het zijn allemaal geweldige toestellen waar je nog lang meer vooruit kunt.

Afhankelijk van je eisen en budget zit er altijd wel een leuke iPhone tussen.

Zorg er alleen wel voor dat je niet teveel betaald en vergelijk de prijzen eerst goed met elkaar.

In de iPhone prijzenvergelijker heb ik de beste deals voor je op een rijtje gezet.

Verglijk de onderstaande prijzen dus eerst goed met elkaar voordat je een nieuwe iPhone koopt!

iPhone activeren zonder simkaart, hoe doe je dat?

iphone activeren zonder simkaartiPhone activeren zonder simkaart? 

Als je een nieuwe iPhone hebt dan is het veelal logisch dat je hem direct wilt activeren om van alle leuke mogelijkheden die je smartphone je biedt direct gebruik te maken.

Maar wat nou als je je iPhone wilt gebruiken maar nog geen simkaart hebt?

In het meest logische geval zou je dan denken dat je gewoon even wacht tot je wel een simkaart hebt en deze dan eerst plaatst om daarna je iPhone te gaan gebruiken.

Maar er is ook een andere manier om van je nieuwe iPhone te genieten, hoe dat werkt vertel ik je vandaag.

Wat is een Simkaart?

Maar voor ik je uit ga leggen hoe je dat doet wil ik je eerst even kort vertellen wat een simkaart is.

Een simkaart is een klein plastic kaartje dat je in je mobiele telefoon plaatst om gebruikt te kunnen maken van een mobiel netwerk van de door jou gekozen provider.

Door via je simkaart gebruik te maken van het mobiele netwerk waar je simkaart mee is verbonden ben je bereikbaar, kan je dus gebeld worden en zelf ook bellen of whats appen.

Verder heb je dit kaartje ook nodig om gebruik te kunnen maken van mobiel internet.

Hoe kan je je iPhone activeren zonder simkaart?

Heb je nog geen simkaart maar wil je wel je iPhone gebruiken? Dan zal je hem eerst moeten activeren.

Maar om je Apple smartphone te kunnen gebruiken ontkom je er niet aan om hem eerst te activeren.

Apple is overigens wel bezig met diverse testen om nieuwe iPhones straks zonder simkaart te kunnen activeren maar zover is het helaas nog niet.

Heb je nog geen simkaart maar wil je jouw iPhone wel al activeren dan kan je misschien even van iemand anders een simkaart lenen.

Kan je je iPhone ook gebruiken zonder simkaart?

Als je iPhone eenmaal geactiveerd is dan kan je hem ook gebruiken zonder simkaart. Houd er echter wel rekening mee dat als je geen simkaart in je Apple smartphone hebt zitten je geen verbinding kunt maken met een mobiel netwerk van providers zoals Vodafone of KPN.

Hierdoor mis je functionaliteit en kan je dus minder met je iPhone doen als dat je zou kunnen wanneer er wel een simkaart in zit.

Het grootste nadeel van je iPhone gebruiken zonder simkaart is dat je niet kunt bellen of gebeld kunt worden en verder kan je er ook niet mee SMS en.

Als je iPhone eenmaal geactiveerd is kan je ervoor kiezen om hem zonder simkaart te gebruiken.

Dan heb je wel een verbinding met een wifi netwerk nodig.

WIl je bijvoorbeeld whatsappen dan moet je een telefoonnummer opgeven dat nog geen whatsapp account heeft.

Op dit telefoonnummer krijg je dan een whatsapp activatiecode binnen en met deze code kan je dan je iPhone zonder simkaart gebruiken.

Een erg omslachtige methode als je het mij vraagt en ik zou je dan ook aan willen raden om gewoon een simkaart te kopen.

Als je dat niet wil kan je misschien beter een iPod kopen, een stuk goedkoper en dan kan je er hetzelfde mee.

iPhone jailbreaking

Een andere manier is om je iPhone te jailbreaken maar dat raad ik je niet aan. Als er dan iets fout gaat vervalt je garantie.

Door te jailbreaken ga je om de beveiliging in je smartphone heen en heb je meer keuze vrijheid.

Maar zoals h=gezegd zou ik je dit niet aan willen raden in verband met garantie.

Wil je een Sim only abonnement afsluiten?

Heb je al een iPhone maar nog geen simkaart of wil je een sim only abonnement afsluiten?

Vergelijk de prijzen dan goed voordat je tot aankoop over gaat.

Dit kan je een hoop geld schelen!

Daarvoor kan je onze handige sim only prijzen vergelijker gebruiken.

iOS updates: Wanneer komt iOS 13 uit?

iOS updates Ben je op zoek naar het laatste nieuws over iOS updates dan ben je hier aan het juiste adres.

Zoals je waarschijnlijk wel weet komt er voor iOS 12 van Apple een update en dat wordt iOS 13.

Alles wat we nu al weten over de update van het Apple besturings systeem gaan we nu met je delen.

Wat is iOS13?

Als je een Apple product hebt zoals een iPhone of iPad dan heb je op je mobiele apparaat een besturings systeem zitten, dit besturingssysteem heb je nodig voor alles wat je met dit apparaat kunt doen zoals apps openen, internetten en en foto’s/video’s maken.

Apple heeft er sinds de begindagen voor gekozen om het besturings systeem voor hun producten in huis te ontwikkelen en niet te kiezen voor Android (het besturings systeen van Google).

Hun eigen inhuis ontwikkelde systeem luisterd naar de naam iOS.

Momenteel heb je versie 12 op je toestel staan maar er komt een ieuwe update aan en dat wordt de opvolger van iOS12, je raad het al dit wordt iOS13.

Wanneer verteld Apple meer over iOS13?

Apple heeft vorige week tijdens het Apple WWDC event alle nieuwtjes uit de doeken gedaan over de nieuwste ontwikkelingen over hun producten en daar is kwam ook de opvolger van iOS12 voorbij.

Hieronderstaat een compilatie video van het meer dan 2 uur durende event.

In deze video worden de belangrijkste Apple product updates uit de doeken gedaan.

Wanneer is de release datum van iOS13 in Nederland?

Zoals je misschien al weet is Apple bezig met een update van hun besturings systeem en dat systeem komt dit jaar op de markt.

Om precieser te zijn, ondertussen is de beta versie voor ontwikkelaars al beschikbaar maar voor de definitieve versie die je op je iPad en iPhone kunt installeren uitkomt zal je nog even geduld moeten hebben.

De verwachting is namelijk dat iOS13 pas in het najaar beschikbaar zal zijn in Nederland.

Dit zal neerkomen op een introductie tijdens de introductie van de nieuwe iPhones en dat zal zoals ieder jaar medio september worden.

Op welke iPhones komen de iOS updates beschikbaar?

Zoals het er nu naar uitziet zullen de opvolgers van de iPhone XS en iPhone XR voorzien zijn van het nieuwe Apple operting system iOS 13.

Maar daarnaast zal het ook mogelijk zijn om op de oudere modellen ook de opvolger van iOS 12 te installeren.

Hoe ver deze mogelijkheid terug gaat is nu nog niet met duidelijkheid te zeggen maar de verwachting is dat in ieder geval zowel de iPhone 7 en 8 modellen een update zullen krijgen.

Of de iPhone 6 serie dit ook gaat krijgen is nu nog niet duidelijk, wel kunnen we naar alle verwachting wel mededelen dat de iPhone 5 en ouder geen nieuwe updates meer gaan krijgen.

Op zoek naar een nieuwe goedkope iPhone?

Heb je nog een oude iPhone en wil je straks iOS13 kunnen installeren dan is het verstandig om de laatste aanbiedingen van de wat oudere iPhones goed met elkaar te vergelijken.

We hebben zowel de beste deals voor losse toestellen als ook toestellen met abonnement voor je.

Klik hier om onze actuele prijzen vergelijker te raadplegen >>