Apple repareert je iPhone 6S (of 6S Plus) gratis

Apple repareert je iPhone 6S (of 6S Plus) gratisJa daar sta je vast wel van te kijken, ik moest het nieuwsbericht namelijk ook nog een keer lezen om het goed tot me door te laten dringen.

Repareert Apple je iPhone 6S (of 6S Plus) gratis?!

Kort samengevat…

Ben jij in het bezit van dit toestel lees dan snel verder zodat je precies te weten komt wat hiermee bedoeld wordt en wanneer je hiervoor in aanmerking komt.

Apple repareert je iPhone 6S (of 6S Plus) gratis

Eerlijk gezegd wist ik niet eens dat er problemen waren met de iPhone 6S (Plus) toestellen maar als Apple aangeeft om ze gratis te gaan repareren dan is er vast iets meer aan de hand.

Je zou denken als er een paar toestellen zijn met hetzelfde euvel dat er weinig aandacht aan geschonken zou worden en dat is veelal ook zo.

Maar als er een specifiek nieuwsbericht uitgaat waarin wordt vermeld dat een hele serie toestellen met een specifiek probleem kostenloos gerepareerd kan worden dan heb je mijn aandacht en is er vast meer aan de hand.

Dit blogbericht schrijf ik dan ook vooral om jou goed te kunnen informeren.

Wat is het probleem met de Apple iPhone 6S (Plus) toestellen?

Laten we maar even met het begin beginnen, want ik kan me zo voorstellen dat dit nieuws voor je is.

Blijkbaar is er een probleem met een los onderdeel in deze populaire smartphones. Welk onderdeel het precies is ben ik helaas niet achter gekomen, maar dat maakt gelukkig ook niet uit.

iPhone 6S problemen

Het is veel belangrijker om te weten wat er aan de hand is.

Blijkbaar zorgt dit onderdeel dat niet bij naam genoemd wordt (of ik heb het gewoon niet kunnen vinden…kan natuurlijk ook) ervoor dat er problemen ontstaan met de stroom verzorging in je 6S (Plus) toestel.

Geeft jouw toestel aan dat de batterij leeg is en schakelt hij daardoor direct helemaal uit dan kan je hem daarna ook met geen mogelijkheid meer aan de praat krijgen.

De telefoon denkt namelijk dat de batterij dan helemaal leeg is.

Als jij dit probleem ook hebt dan kan je, ondanks dat je je telefoon misschien wel de hele tijd hebt opgeladen gewoon niet meer aan de praat krijgen.

Dat is natuurlijk erg balen want dan kan je je telefoon niet meer gebruiken.

Hoe weet je of jouw iPhone 6S (Plus) gratis gerepareerd kan worden?

Als je denkt dat je in aanmerking komt voor een gratis reparatie aan je smartphone met het hierboven genoemde specifieke probleem dan kan je dat controleren op de support website van Apple.

Apple support website

Op deze pagina kan je controleren of jouw toestel in aanmerking komt voor de gratis reparatie.

Wat je via bovenstaande link kunt doen is het serienummer van jouw iPhone 6S (of iPhone 6S Plus) in de serienummer checker intoetsen en door het indrukken van de blauwe button kom je er dan achter of jouw toestel ook in aanmerking komt voor gratis reparatie door Apple.

Heb je dus problemen met je iPhone neem dan even de tijd hiervoor en check het even.

Om welke iPhone 6 (of 6S Plus) toestellen gaat het?

De toestellen waar het om gaat zijn in een specifieke periode geproduceerd. Het gaat dus niet om alle6S (Plus)  toestellen die Apple geproduceerd heeft.

De toestellen waar het om gaat zouden geproduceerd zijn in de periode van oktober 2018 t/m augustus 2019.

Het gaat dus om tamelijk nieuwe toestellen van het type dat Apple al in september 2015 heeft geïntroduceerd aan het grote publiek.

Wil je een iPhone 6S of 6S Plus kopen?

Wil je een goedkope iPhone kopen?

Dan kan het zijn dat je aan de 6S of de 6S Plus zit te denken.

Een goedkopere iPhone kan je momenteel niet kopen (behalve de standaard iPhone 6 dan) via een webshop of winkel, en er is natuurlijk niets mis mee om deze prachtige telefoon voor een zacht prijsje op de kop te kunnen tikken.

En alhoewel Apple deze toestellen ondertussen niet meer produceert zijn er nog genoeg exemplaren te koop.

Mocht je hier interesse voor hebben onthoud dan wel even dat je een toestel kunt kopen met dit euvel.

Wat je zou moeten doen als je dit toestel wilt kopen is direct op de support site van Apple kijken of jouw serienummer erbij zit.

Het probleem is natuurlijk wel dat als je geen problemen met je toestel hebt je hem ook niet hoeft te laten repareren.

Mocht je in de toekomst dit probleem ook krijgen met je (nieuwe) toestel dan weet ik niet hoelang je hem nog gratis door Apple kunt laten repareren.

Beter zou het zijn om voor een jonger toestel te gaan maar dat moet je natuurlijk zelf weten.

Betaal niet teveel voor je nieuwe iPhone!

Voor welk toestel je ook gaat, zorg er in ieder geval voor dat je niet teveel betaald. Het zou namelijk zonde van je ged zijn als je teveel betaald voor je nieuwe iPhone.

Door gebruik te maken van onderstaande prijzenvergelijker weet je zeker dat je de goedkoopste aanbiedingen in 1 overzicht hebt.

Dat scheelt je een hoop tijd en uiteindelijk ook een hoop geld.

Vergelijk de onderstaande deals dus goed voordat je je nieuwe iPhone koopt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *